Title of a News Article

Urfa'da şampiyonluk sevinci

Urfa'da şampiyonluk sevinci
banner206

Fenerbahçe'nin ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmesi Gaziantep, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Adıyaman ve Kilis'te sevinç yarattı. Fenerbahçeli taraftarlar, meydanlarda takımları lehine tezahüratta bulunup, gösteriler yaptı.

Gaziantep'te yüzlerce Fenerbahçe taraftarı, 0-0 berabere biten Çaykur Rize maçının bitiş düdüğü ile birlikte takımlarının şampiyonluğunu kutlamak için Atatürk ve Gazi Muhtarpaşa Bulvarı ile Karataş semtinde toplandı. Üzerlerinde Fenerbahçe forması bulunan yüzlerce taraftar yolları araç trafiğine kapatıp, lehine sloganlar attıkları takımlarına sevgi gösterisinde bulundu. Ellerinde meşaleler ile kutlama yapan Fenerbahçe taraftarları, gece geç saatlere kadar süren araç konvoyu ile şampiyonluk sevincini sürdürdü.

Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu ilan etmesi Şanlıurfa'da büyük sevinçle karşılandı. Sarı lacivertli taraftarlar, maç sonunda takımlarının bayraklarını alıp sokağa döküldü. Uzun araç konvoyu ile şehir turu atan taraftarlar, kentin en işlek bölgesi Atatürk Bulvarı'nı yaktıkları meşalelerle sarı laciverte boyadı. Sık sık takımları tezahüratta bulunan taraftarlar için polis kent genelinde güvenlik önlemi aldı.

Kahramanmaraş'ta ise Fenerbahçe'nin Süper Lig'in 2013-2014 sezonunun şampiyonu olması taraftarlar tarafından kutlandı. Maçın bitiş düdüğüyle ellerinde Fenerbançe bayraklarıyla Şelale Park önünde toplanan taraftarlar, Trabzon Bulvarı'nı tek yönlü trafiğe kapattı. Çok sayıda polisin de yoğun güvenlik önlemi aldığı kutlamalarda, taraftarlar meşalelerle tezahüratlarda bulunarak takımlarının şampiyonluğunu kutladı.

Adıyaman'da da Fenerbahçe taraftarları şampiyonluk haberiyle birlikte meydanlara döküldü. Kentte klakson çalarak araç konvoyu yaptıktan sonra Sümer Meydanı'nda toplanan sarı lacivertli taraftarlar takımları lehine sloganlar attı ve 9 yıl aradan sonra gelen şampiyonluğu kutladı.

Kilis'te de Fenerbahçe taraftarları araç ve motosikletleri ile kentte konvoy yaptı. Uzun süre klakson çalarak tur atan Fenerbahçe taraftarları daha sonra Cumhuriyet Meydanı'nda toplandı ve ellerinde meşale ve bayraklarla takımlarının şampiyonluğunu kutladı.

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2014, 09:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195