Title of a News Article

Urfalı gençler umut verdi..

.

Urfalı gençler umut verdi..
banner206

 Şanlıurfa’dan Beşiktaşspor kulübüne sporcu yetiştirlmeye devam ediliyor. Beşiktaşspor Şanlıurfa direktörü Selahattin Demir nezaretinde 20 sporcu Mersinde kamp yaptı. Selahattin Demir ,yapılan çalışmalar hakkında bir açıklama yaptı.

Şanlıurfa’lı sporcuların gelecek için umut verdiğini ifade eden Demir şunları kaydetti. ‘Beşiktaş jsk bünyesinde seçme ve turnuva çalışmalarına devam eden Şanlıurfa Beşiktaş futbol okulumuz; Beşiktaş’ın yarışmacı gruplarına önerdiği 1997 doğumlu yeteneklerle Mersin Hotsa otelinde konakladık.20 kişilik sporcu grubumuzu Erdemli ve Karacailyas tesislerinde yetenek testlerine tabi tutuk.-Örnek model çalışmalarımızla geleceğin yıldızlarını bu dönemde de Şanlıurfa’dan yetiştirmeye devam ediyoruz.Beşiktaş’ın yarışmacı gruplarına en çok futbolcu kazandıran Şanlıurfa’da açmış olduğumuz futbol okulumuz bünyesinde yetenekli futbolcular çıkarmamızın yanı sıra Çalışma metotlarımız ve yol gösterici çalışmalarımızla bir çok profesyonel kulübe rol model durumundayız.Bu yılda bünyemizde bulunan yıldız adayı çocuklarımızın ve gençlerimizin futboluna katkıda bulunmak ve onları daha üst seviyelere taşımak amacıyla u17 kategorisindeki 20 futbolcumuzla mersinde Gençlerbirliği ve Akdeniz Belediye Spor ile Hazırlık maçları yaptık.Hazırlık maçlarında başarılı sonuçlar elde etmemiz bizim futbol eğitiminin doğru adresi olduğumuz somut olarak bir daha tescillendi.Mersinde yaptığımız maçlarda ön plana çıkarak başarılı olan 1997 doğumlu yetenekli futbolcular raporlarımız doğrultusunda Beşiktaş izlemeye alarak en geç ekim ayında İstanbul’da yarışmacı gruplara kazandıracaktır.

Şanlıurfa da bütün yaş gruplarında Ramazandan önce başlattığımız ve devam eden seçmelerimiz için yeni kayıtlar alacağız.Periyodik seçmelerimize devam etmek için yeni yeteneklerimizi bulmak adına Tarama ekibimiz eylül ayı sonunda Urfa’da Beşiktaş’ın yarışmacı gruplarına 1998-99 -2000 ve 2001-02-03 ve de 2007 doğumlu futbolcu seçeceklerdir.Yeni hedefimiz her kategoride en az iki futbolcuyu Beşiktaş’a ve tespit ettiğimiz pilot takımlarımıza kazandırarak lisanslı futbolcu yapmaktır.

Bu dönem diğer dönemlerde olduğu gibi her yaş grubundan en az 2 yetenekli futbolcumuzu Beşiktaş’a kazandırarak lisanslı futbolcu yapacağız.Diğer yetenekli futbolcularımızı ise çeşitli pilot takımlarımızın yarışmacı gruplarına kazandıracağız. Bu yıl 100 yeteneği bulup yeteneklerini daha da geliştirdikten sonra yarışmacı gruplarımızda izlemeye alıp; Beşiktaş’ın lisanslı sporcusu yapacağız.

Bu dönemde yeteneklerine güvenen futbolcu adaylarının fırsatlarımızı kaçırmamaları için bir an önce kayıtlarını yapmaları gerekiyor.Seçmelere kayıtlarımız eylül ayına kadar devam edecektir.Seçmelere kayıt ve çalışma yerimiz Şanlıurfa endüstri meslek lisesi halı saha tesisleri. İrtibat: 05425227413 nolu telefonu arayarak detaylı bilgi edinilebilir. Onursal başkanımız sayın Süleyman Seba’yı ebediyete uğurlayan ve evinde dualarını esirgemeyen ve rahmet okuyan bütün vatandaşlarımıza Beşiktaş camiası olarak teşekkür ediyoruz. Allah herkesten razı olsun. 

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2014, 16:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195