Title of a News Article

Urfalı isim Federasyon yönetiminde!

Urfalı isim Federasyon yönetiminde!
banner206

Türkiye Judo Federasyonu'nun 5. olağan ve 7. mali genel kurulunda başkanlığa yeniden Sezer Huysuz seçildi. Judo Şanlıurfa İl Temsilcisi Mücahit Delioğlu da yeni yönetimde yer aldı.

Türkiye Judo Federasyonu'nun 5. Olağan ve 7. Mali Genel Kurulu, 187 delegeden 168’inin katılımıyla gerçekleştirildi. Dört ayrı sandıkta yapılan oylama sonucunda delegeler; Sezer Huysuz’a 127 oy desteği vererek ikinci dönem başkanlığı için güven tazelediler. Seçimde diğer başkan adayı Hüsamettin Çelik 37 oy alırken, 3 oy geçersiz sayıldı.

Üç yıllığına yeniden Federasyon başkanlık görevini yürütecek Sezer Huysuz, teşekkür konuşmasında bütün delegelere yüksek katılımlarından dolayı teşekkür ettiğini belirterek, “2024 Paris Olimpiyatları için bütün planlarımızı yapmıştık, hedefimiz kaldığımız yerden devam etmek. Camiamızın çok güzel teveccühü var, kulüplerimizin destekleri var. İnşallah 2024'te olimpiyat madalyamızı alacağız, şu ana 23 yaş altı milli takımımız Avrupa Şampiyonası'nda dün güzel bir sonuç aldık” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2021, 00:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195