Title of a News Article

Urfalı Judocular başarıya doymuyor

Urfalı Judocular başarıya doymuyor
banner206

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Dünya Judo Federasyonu ve Türkiye Judo Federasyonu’nun ortaklaşa düzenlediği Uluslararası Barış için Judo Turnuvası 04-06 Nisan tarihlerinde Kilis’de yapıldı. 

5 Ülke ve 20 ilin katıldığı Müsabakalarda Şanlıurfa’yı temsil eden Judocular Ümitler kategorisinde takım halinde 2. olurken, minikler kategorisinde ise takım halinde 3. olarak 2 Kupa ile Şanlıurfa’ya döndüler. 

Müsabakalar sonunda bir açıklama yapan Türkiye Judo Federasyonu Şanlıurfa İl Temsilcisi Mücahid Delioğlu; " Dünya Judo Federasyonu’nun ciddi önem verdiği organizasyonda ilimizi 10 sporcu ile temsil ettik ve Şanlıurfa Judo ailesi olarak alt yapıdan yetişen Judocularımızın başarısı ile bir kez daha gururlandık. Sporcularımızın kazandığı madalya ve kupaları tüm Şanlıurfa’lı hemşerilerimize armağan ediyoruz. Ayrıca Judo’ya desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Zeynel Abidin Beyazgül’e, Haliliye Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Canpolat’a, Eyyübiye Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Kuş’a ve Karaköprü Belediye Başkanımız Sn. Metin Baydilli’ye teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195