Title of a News Article

Urfalı milli sporcu öğrenci yetiştirecek

.

Urfalı milli sporcu öğrenci yetiştirecek
banner206

Şanlıurfalı milli güreşçi Sedat Ünal, 3 Profesyonel sporcu arkadaşıyla birlikte öğrenci yetiştirecek.

Milli sporcu Ünal, 15 yıllık tecrübesini Ege’ye taşıyarak Aydın’da Ali Köprübaşı, Kadir Özdağ ve Esin Göçhan’la birlikte gelişim beden eğitimi hazırlık kursunu açarak öğrencilerin BESYO’da ve polis meslek yüksek okullarında başarılı olmalarını sağlayacaklar.

15 Yıllık tecrübelerini Ege’ye taşıdıklarının altını çizen milli sporcu Ünal, “Başarmanın sırrı şu ki; temelde inanç vardır, onu takip eden istektir, istekleri güce çeviren azimdir, tamamını hissedersen ise oda senin hedefindir.” Dedi.

Sözlerini sürdüren Ünal, “Hayalin hedefin, başarı ise tercihin olsun. Diyerekten temelimize inancımızı alarak 15 yıllık tecrübeyi Ege'ye taşıdık. Bizden sonra ki neslimize bu hizmeti vermek için yola koyulduk. Kuruculuğunu üstlenmiş olan şahsım ben Sedat Ünal hem sporculuk dönemimde hem de antrenörlük döneminde birçok başarıya imza atmış bulunmaktayım. Kurmuş olduğu profesyonel kadromuzda bulunan Ali Köprübaşı, Kadir Özdağ, Esin Göçhan değerli antrenörlerimiz bu hizmetin öncülerinden olmuş bulunmaktadır.” Diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2016, 11:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195