Title of a News Article

Urfalı sporcular Erdoğan'la buluştu

Urfalı sporcular Erdoğan'la buluştu
banner206

Özbekistan’da düzenlenen Açık Uluslararası Kick Boks Şampiyonasında altın madalya kazanıp şampiyon olan Urfalı Sporcular Fatma Nursev Akaltun ve Emrah Yaşar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret etti.

15-21 Haziran 2021 tarihleri arasında Özbekistan’da yapılan Açık Uluslararası Kick Boks Şampiyonasında Urfalı Sporcular Fatma Nursev Akaltun, 65 kilogramda şampiyon olarak Urfa’da ilk kez bayanlar kategorisinde, diğer Urfalı Sporcu Emrah Yaşar, 81 kilogramda rakiplerini yenerek şampiyon oldu. Her iki sporcu Kick Boks Milli Takım Teknik Direktörü Murat Akaltun ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret etti.

YILDIZ DA ZİYARETE EŞLİK ETTİ

Şampiyonların ziyaretine eşlik eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda, “Cumhurbaşkanımız Sn. @RTErdogan’ı Kick Boks Milli Takım Teknik Direktörü Murat Akaltun, Kick Boks Dünya Kupası şampiyonları Fatma Nursev Akaltun ve Emrah Yaşar ile beraber ziyaret ettik.Sporun ve sporcunun yanında olan Sn. Cumhurbaşkanımız'a ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195