Title of a News Article

Urfa'nın rakibi kupa sınavında

Urfa'nın rakibi kupa sınavında
banner206
Şanlıurfaspor’un hafta sonu oynayacağı Altınorduspor, kupa maçında Bayburt Grup özel İdare ile karşılaşacak.

Bugün İzmir Atatürk Stadı'ndaki Ziraat Türkiye Kupası grup maçında Bayburt Grup Özel İdare'yi saat 12:30'da konuk edecek İzmir ekibi, hazırlıklarını tamamladı.

Son çalışmasını Selçuk-Efes Tesisleri'nde yapan Altınordu, öğle saatlerinde İzmir'e gelerek kampa girdi.

 Maç biletleri 10 TL'den GSİM tarafından satılacak ve Passolig olmayanlar da karşılamayı izleyebilecek. Maçta sadece kapalı tribün açılacak.

Dün MR'ı çekilen Ozan Sol'un arka adalesinde ödem oluştuğu tespit edilirken, Fatih Aktay'ın da diz iç yan bağlarında zorlanmadan kaynaklanan bir sakatlık oluştu. Bu iki oyuncu, Altınordu ile birlikte antrenmana çıkmazken, maç kadrosunda da yer almıyorlar.

Dün bireysel kuvvet ve koşu antrenmanı yapan Rıza Efendioğlu, çarşamba günü  cybex testinden geçecek. Çalışmalarını Kuşadası Sürekli Kamp Merkezi'ndeki kondisyon salonunda sürdüren Timur Temeltaş'ın da ayağında alçı çarşamba günü çıkartılacak.

Altınordu Teknik Direktör  Hüseyin Eroğlu, maçı kazanıp moral motivasyonumu yükseltmeyi hedeflediğimizi söyleyerek, "Rakibimizin hangi ligde oynadığına bakmadan, tüm ciddiyetimizle çalıştık. Maçı da aynen bu düşüncelerle oynayacağız. Kazanmak istiyoruz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2014, 09:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195