Title of a News Article

Urfaspor 10 kişiyle güldü

Şanlıurfaspor sahasında ağırladığı Balıkesirspor’u 2-0 yendi. Maçı 10 kişi tamamlayan sarı yeşillilere galibiyeti getiren golleri Edinho ve Diogo Valente getirdi.

Mücadelenin henüz 9.dakikasında Edinho ile 1-0 öne geçen Şanlıurfaspor, 45.dakikada Veli Kızılkaya’nın kırmızı kart görmesiyle sahada 10 kişi kaldı. İkinci yarıda da rakibine gol izni vermeyen Şanlıurfaspor, 90+6.dakikada Diogo Valente’nin bulduğu golle farkı 2’ye çıkardı ve maçı 2-0 kazandı.

Bu sonucun ardından Şanlıurfaspor puanını 11 yaparken Balıkesirspor ise 9 puanda kaldı.

Şanlıurfaspor, PTT 1.Lig’in  10.haftasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a konuk olurken Balıkesirspor ise sahasında Yeni Malatya’yı konuk edecek.

Maçtan önemli dakikalar

10. dakikada Şanlıurfasporlu futbolcu Da Silva’nın ceza sahası içine gönderdiği topu Youssef Yeşilmen kafa ile ağlara gönderdi. 1-0

23. dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Muğdat Çelik, topu kaleye gönderdi. Kaleciyi geçen topu Şanlıurfasporlu futbolcu Mustafa Aşan, çizgi üzerinden çıkartmayı başardı.

45. dakikada Kerim Avcı'nın kaleyi karşıdan gören noktadan kullandığı serbest vuruşta top üst direkten döndü.

46. dakikada Şanlıurfasporlu futbolcu Veli Kızılkaya hakeme itirazı nedeniyle ikinci sarıdan kırmızı kart görerek oyundan atıldı.

80. dakikada Da Silva'nın kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyondaki vuruşunda top kalecide kaldı.

89. dakikada Youssef'in pasında ceza sahası içinde kaleci ile karşı karşıya kalan Da Silva kötü bir vuruşla topu dışarı attı.

90. dakikada topla buluşan Diogo, kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda meşin yuvarlağı ağalara attı. 2-0


STAT: GAP Arena

HAKEMLER: Kutluhan Bilgiç, Cumhur Altay, Barış Yüksektepe

ŞANLIURFASPOR: Necati Yılmaz, Şaban Özel, Youssef Yeşilmen, Abdulkadir Özgen (Veysel Aksu dk. 46), Kenan Karışık (Diego dk. 75), Onur Akbay, Ekrem Hayyam Dağ, Mustafa Aşan, Da Silva, Veli Kızılkaya, Kıvanç Karataş (Umut Gündoğan dk. 82)

YEDEKLER: Ebubekir Elihoş, Gouly, Mehmet Sadık İstemi, Sanches

TEKNİK DİREKTÖR: Hüseyin Dağ

BALIKESİRSPOR: Vukovic, Yiğit İsmail Gökoğlan, Ragıp Başdağ, Kerim Avcı, Abdurrahman Dereli, Abdulhamit Yıldız (Karikari dk. 46), Sankoh (Eren Özen dk. 65), Yiğitcan Erdoğan (Ali Öztürk dk. 75), Tomislav, Bülent Cevhir, Muğdat Çelik

YEDEKLER: Ertuğrul Furkan, Hüseyin Tok, Dilaver Güçlü, Uğur Aktaş

TEKNİK DİREKTÖR: Muhammed Yılmaz

GOLLER: Edinho (dk. 10), Diogo (dk. 90) (Şanlıurfaspor)

KIRMIZI KART: Veli Kızılkaya (dk. 46) (Şanlıurfaspor)

SARI KARTLAR: Sankoh (Balıkesirspor), Da Silva, Ekrem Hayyam Dağ (Şanlıurfaspor

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2015, 21:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195