Title of a News Article

Urfaspor 2. sınavında...

.

Urfaspor 2. sınavında...
banner206

Lige Ümraniyespor galibiyetiyle başlayan Şanlıurfaspor, bugün akşam saat 19.30’da Eskişehirspor ile karşı karşıya gelecek. Sarı-Yeşilliler, güçlü rakibini devirerek 3 puanın sahibi olmayı hedefliyor.

ABDÜSELAM YAVUZ
 Şanlıurfaspor, TFF 1. Lig’in 2. Haftasında bugün akşam saat 19.30’da Eskişehirspor ile karşılaşacak. Eskişehir Atatürk Stadı’nda oynanacak müsabakayı Serkan Tokat yönetecek. Karşılaşmanın henüz TRT ekranlarından yayınlanıp yayınlamayacağı hakkında açıklama yapılmadı.

 

Hedef galibiyet

Ümraniyespor’u 1-0 yenerek lige iyi bir başlangıç yapan Teknik Direktör Ünal Karaman’ın öğrencileri, son hazırlıklarını dün Eskişehir’de tamamlayarak kampa girdi. Maç saatini beklemeye başlayan Sarı-Yeşilliler, hedefini galibiyet olarak belirledi. Geçen hafta Balıkesirspor’u 2-1 yenerek galibiyetle lige başlayan güçlü rakibini devirmek isteyen Şanlıurfaspor’da eksik futbolcunun bulunmadığı öğrenildi.

 

“3 Puan almak istiyoruz”

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı İsmail Bağıban, Urfastar’a yaptığı açıklamada, Eskişehirspor maçının zorlu geçeceğini ancak ne olursa olsun bu deplasmandan puan yada puanlarla dönmek istediklerini kaydetti. Ümraniyespor galibiyetiyle lige 3 puanla başlamanın mutluluklarını dile getiren Bağıban, “İlk hafta aldığımız galibiyeti Eskişehirspor galibiyetiyle pekiştirmek istiyoruz. Teknik heyet ile futbolcularımıza güveniyoruz. İnşallah güzel bir futbol ortaya koyarak bu zorlu deplasmandan kente mutlu döneriz” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2016, 13:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195