Title of a News Article

"Urfaspor'a yakışmıyor"

"Urfaspor'a yakışmıyor"
banner206
Geçtiğimiz sezon bir alt kümeye yani 2. lige düşen Şanlıurfaspor, bu sezon lige deyim yerindeyse muhteşem başladı. Ligin 9. haftasında da galibiyetle ayrılan taraf olan sarı yeşilli ekip, bu son süreçte maddi ve manevi zor günler yaşıyor.

Bunun farkında olunmasına rağmen ve Kulüp Başkanı Emin ve yöneticilerin sesine henüz kulak vermeyenleri bir kenara bırakıp, maddi açıdan destek veremeyen fakat takımının yanında olan küçük esnaf odaları var. 

Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası, Şanlıurfaspor'a destek amaçlı bugün kentin belirli noktalarında pankartlar açarak yanlarında olduklarını belirttiler. 

Oda Başkanı Mehmet Altun'un bizzat kendi elleriyle astığı pankartlar da "Şanlıurfaspor için el ele" ve "2. lig Urfasporumuza yakışmıyor" gibi sözler yer alıyor. 

Maddi sıkıntılar çeken kulüp, son süreçte her ne kadar zor  günler geçirsede ligdeki performansını hiç bir şekilde kaybetmediği gözlemleniyor. 

Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun, yaptığı açıklamasında şunları söyledi;

"Geçtiğimiz yıl çeşitli entrikalarla 2. Lige düşürülen Şanlıurfaspora Bakkallardan destek. Şanlıurfaspor şampiyon olursa bundan en fazla esnaflar kazanacak. Her zaman Şanlıurfasporun ve yönetiminin yanındayız."


Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2017, 15:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195