Title of a News Article

Urfaspor aralıksız çalışıyor

.

Urfaspor aralıksız çalışıyor
banner206

Şanlıurfaspor, Pazar günü sahasında ağırlayacağı Samsunspor maçının hazırlıklarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

 

ABDÜSELAM YAVUZ

PTT 1. Lig’de haftayı Göztepe beraberliği ile kapatan Şanlıurfaspor, ligin 21. Haftasında sahasında Samsunspor ile karşı karşıya gelecek. 21 puanla ligde 14. Sırada yer alan Sarı-Yeşilliler, Samsunspor maçını kazanarak Play-Off yolunda emin adımlarla yürümek istiyor. Teknik Direktör Tugay Kerimoğlu yönetiminde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Urfaspor’da morallerin yerinde olduğu gözlendi. Sarı-Yeşilli futbolcular, Samsunspor maçını kazanmaktan başka bir şey düşünmediklerini söyledi.

 

Süt: Galip gelmek istiyoruz

Şanlıurfaspor İcra Kurulu Başkanı Kemal Süt, bundan sonra sahalarında oynayacakları tüm maçları galibiyetle kapatmak istediklerini söyledi. Bu hafta Samsunspor ile oynayacaklarını dile getiren Süt, “Takımımız çalışmalarını sürdürüyor. Samsunspor maçını kazanmak istiyoruz. Bu zorlu maç için tüm taraftarlarımızı Pazar günü GAP Arena’ya bekliyoruz, onların vereceği destekle Samsunspor sınavını da başarıyla atlatmayı planlıyoruz” dedi.

 

Bilet fiyatları açıklandı

Bu arada Şanlıurfaspor’un Pazar günü saat 13.30’da GAP Arena Stadyumu’nda karşılaşacağı Samsunspor maçının bilet fiyatları acıkandı. Gold Tribünü 35 TL olarak belirlenirken, maraton, misafir  ve numaralı tribünler de 3’er TL olarak belirlendi. Ayrıca Urfaspor ile Samsunspor arasında oynanacak karşılaşma TRT Avaz Televizyonundan da naklen yayınlanacak.

 

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2016, 08:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195