Title of a News Article

Urfaspor bir talipli daha çıktı...

özel haber

Urfaspor bir talipli daha çıktı...
banner206
PTT 1.ligden kümeye düşen Şanlıurfasporda tüm gözler kongreye çevrilirken, kimin başkan olacağı merak ediliyor. 11 Haziran 2017 günü yapılacak olan olağan üstü kongre öncesi İş adamı Kemal Süt'ün başkan adayı olduğu iddia edildi.

Olagan üstü kongre öncesi mevcut başkan Emin Yetim, yeni bir liste hazırlıklarını sürdürürken, birden fazla adayın ismi daha kamuoyunda konuşulmaya başlandı.2014- 2015-16 sezonun Fethi Şimşek yönetiminde 2. Başkanlık görevinde bulunan İş adamı Kemal Süt,  Şanlıurfaspor kulüp  BAşkanlığı için çok sayıda eski yöneticilerle liste hazırlığı yaptığı iddia edildi. 
Urfastar.com editörlerine konuşan Kemal Süt, iddiaları doğrular niteliğinde açıklamada bulundu. Şanlıurfasporun kümeye düşmesinin büyük üzüntüsünü yaşadığını ifade eden Süt' Urfaspor  bu kentin markasıdır, şuan mevcut bir yönetim var, kongre öncesi bazı gelişmeler yaşanabilinir, ancak  Urfaspora gönül verenlerin beklentisi çok büyük, Urfasporun yeninden 1.lige çıkması için ortak akıla ihtiyaç var.  Urfada şuan için O birlikteliği göremiyorum, bazı arkadaşlarla fikir alış-verişinde bulunuyoruz, her an herşey olabilir, bize açıktan destek veren bazı Siyasilerimiz var, O isimlerle henüz net olarak bir karara varmış değiliz, kongreye daha zaman var, beklemediyiz, Urfasporun menfaatleri neyi gerektiriyorsa Onu yaparız, kim seçilirse sonuna kadar destek oluruz'dedi. 

öte yandan Süt ile birlikte, eski yöneticilerden önemli isimlerin de yer alacağı ifade edildi.

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2017, 15:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195