Title of a News Article

Urfaspor centilmenliğini gösterdi

 Urfaspor centilmenliğini gösterdi
banner206

Bugün saat 19.00’da GAP Arena Stadyumu’nda oynanacak Şanlıurfaspor-Samsunspor maçı öncesinde centilmenlik görüntüleri ön plana çıktı.

Şanlıurfaspor, PTT 1. Lig’in 26. Haftasında bugün saat 19.00’da GAP Arena Stadyumu’nda Samsunspor’u konuk ediyor. Adana Demirspor, Osmanlıspor ve Antalyaspor’un puan kaybetmesiyle büyük önem taşıyan Samsunspor maçından galip ayrılmak isteyen Şanlıurfaspor, önümüzdeki hafta oynayacağı Adana Demir’u da yenerek ilk iki için büyük avantaj yakalamayı hedefliyor.

Bu arada takımlarına destek vermek için Şanlıurfa’ya gelen Samsunsporlu taraftarlar kentte centilmen bir şekilde ağırlanıyorlar. 63 Urfaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ali Çiçek tarafından ağırlanan çok sayıda Samsun taraftarı, ev sahipliğinden dolayı Çiçek’e ve Urfalılara teşekkür ettiler. Kentin tarihi ve turistik yerlerini de gezen Samsun taraftarları, ayrıca sıra gecesine de katılarak, büyük heyecan yaşadılar.

63 Urfaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ali Çiçek, yaptığı açıklamada, Samsunspor taraftarlarını Şanlıurfa’da kendilerine yakışır bir şekilde ağırladıklarını belirterek, “Şanlıurfa’ya gelen asla pişman olmaz. Çünkü Şanlıurfa; candır canandır, her zaman dostluğu, sevgiyi, saygıyı bilendir. Futbol dostluk ve kardeşliktir. Herkes bunu örnek alsın” dedi.

Samsunspor taraftarları ile birlikte centilmence bugün oynanacak zorlu maçı izleyeceklerini dile getiren Çiçek, “İnşallah Samsunspor maçından galip ayrılır Süper Lig için büyük bir şans elde ederiz” diye ifade etti.

 

 

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2015, 11:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195