Title of a News Article

Urfaspor CEO’sundan müjde

 Urfaspor CEO’sundan müjde
banner206

Şanlıurfaspor CEO’su İsmet Türker, Şanlıurfaspor’un başarısı için yoğun çaba göstereceğini belirterek, Urfaspor Futbol Akademisinin kurulması için çalışma yapmaya başladığını söyledi.  

Şanlıurfaspor’da CEO’luk görevine getirilen İsmet Türker, bugün Otel El Ruha’da basın toplantısı düzenledi. Toplantıya Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Maruf Güneş, Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Üyeleri Halil Kızılelma ve Süleyman Aksu ile Şanlıurfaspor Genel Sekreteri Mahmut Saatçi katıldı.

Şanlıurfaspor’da yapmayı planladığı çalışmaları anlatan İsmet Türker, “Özellikle alt yapıya büyük önem vereceğiz. Bunun için Futbol Akademisi kuracağız. Urfa’daki yetenekli gençleri keşfederek Urfaspor’un A Takımınına ve Türk sporuna yeni futbolcular kazandıracağız” dedi.

Şanlıurfaspor’un şampiyonluğa oynayan bir ekip olduğunu ve bunu başarmak için ellerinden geleni yapacaklarını dile getiren Türker, “Başarıya birlik ve beraberlikle ulaşılabilir. Bunun için önceliğimiz birlik ve beraberliği sağlamaktır. Bizim ilk görevimiz yerel yönetimlerle görüşüp Şanlıurfaspor için neler yapılabilir onu konuşmak olacak. Tüm belediyelerle iletişime geçip makamlarında ziyaret edeceğiz. Dün akşam iki belediye başkanımızla beraberdik onlarla da konuştuk. Şanlıurfalılar takımlarına sahipleniyor bu çok güzel bir şey” diye ifade etti.

Şanlıurfaspor’un taraftarından övgüyle bahseden Urfaspro CEO’su İsmet Türker, “Şanlurfaspor, 1 Kasım’da evinde yonayacağı Manisaspor maçında taraftarlarıyla buluşacak. 1 Kasım, Urfaspor için bir milat olacak. Artık takımımız GAP Arena’da sahaya çıkmaya başlayacak. İnşallah GAP Arena’da iyi sonuçlar alarak hedefimize doğru yürüyeceğiz” şeklinde konuştu.

Türker, Şanlıurfaspor’da şuana kadar 3 Bin civarında Passolig kartı satıldığını da anımsatarak, bu sayının artması için bir takım çalışmalarda bulunacağını da kaydetti.

 

 

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2014, 15:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195