Title of a News Article

Urfaspor'da hedef çeyrek final...

.

Urfaspor'da hedef çeyrek final...
banner206

Şanlıurfaspor, cumartesi günü sahasında ağırlayacağı Çaykur Rizespor’u devirerek çeyrek finale kalmak istiyor.

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu’ndan 15 puanla lider çıkan Şanlıurfaspor, 4 Şubat Cumartesi günü saat 18.30’da GAP Arena Stadyumu’nda Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek. Süper Lig’in güçlü ekiplerinden Osmanlıspor ve Gaziantepspor’un da mücadele ettiği A Grubu’nu başarıyla bitirmenin mutluluğunu yaşayan Sarı-Yeşilliler, Rizespor maçını da galibiyetle kapatıp çeyrek finale kalmayı hedefliyor.

 

Hazırlıklar başladı

TFF 1. Lig’de haftayı Eskişehirspor beraberliği ile kapatan Şanlıurfaspor’da gözler kupa maçına çevrildi. Sarı-Yeşilliler, cumartesi günü sahasında ağırlayacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Kemal Kılıç yönetiminde Rize maçına hazırlanan Urfaspor, hedefini galibiyet olarak belirledi.

Bu arada tek maç eleme usulüne göre oynanan bu karşılaşmayı kazanan takım, çeyrek final oynamaya  kazanacak.

 

Çeyrek final statüsü

Öte yandan çeyrek final müsabakaları, son 16 Turu sonucunda müsabakalarını kazanan 8 (sekiz) takım arasında ve çift maç eleme usulüne göre oynanır. Eşleşmeler TFF tarafından düzenlenecek kura çekimi sonucunda belirlenir. Kura çekiminde, bu statünün 3.maddesince belirlenecek olan 4 (dört) takım seri başı olur ve diğer 4 (dört) takım ile eşleşir.

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2017, 08:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195