Title of a News Article

Urfaspor'da moraller yerinde

.

Urfaspor'da moraller yerinde
banner206
Şanlıurfaspor, Adana Demirspor maçı hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti.

PTT 1. Ligin son haftasında konuk edeceği Adana Demirspor ile çok önemli bir karşılaşmaya çıkacak olan sarı yeşilli ekip, bu maçı kazanması halinde hiç bir sonuca bakmadan ligde kalmış olacak.

Teknik Direktör Erhan Altın nezaretinde hafta başından bu yana çalışmalarını sürdüren Şanlıurfasporlu futbolcular bu maçtan mutlak 3 puan hedefliyor.

Neşeli geçen antrenmanda futbolcular ısınma hareketleri ile başladığıkları antrenmanı yarı alanda çift kale maç ile sonlandırdı.

Antrenmana hafta içi yapılan çalışmada çapraz bağları kopan ve sezonu kapatan Hikmet Balioğlu katılmazken, yine 3 hafta önce antrenmanda sakatlanarak tedaviye giden Lokman Gör ise takım arkadaşlarına destek olmak amacıyla kente geldi ve antrenmanı izledi. 

1 saat 25 dakika süren antrenmanı Şanlıurfaspor Asbaşkanı İsmail Bağıban, yöneticiler Süleyman Aksu, İbrahim Demirkan ve Mehmet Büyükfırat'ta izledi.

Şanlıurfaspor Cumartesi günü GAP Arena'da ağırlayacağı Adana Demirspor maçı öncesi son çalışmasını yarın yaparak maç saatini beklemeye başlayacak.

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2016, 20:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195