Title of a News Article

Urfaspor'da o futbolcu taraftarları çıldırttı!

Urfaspor'da o futbolcu taraftarları çıldırttı!
banner206

Şanlıurfaspor, deplasmanda Akhisarspor karşısında 2-2 berabere kaldı. Karşılaşmanın 28’inci dakikasında direk kırmızı kart gören Erkan Kaş, Şanlıurfaspor taraftarlarından büyük tepki gördü.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Şanlıurfaspor, üst üst kaybettiği Tarsus İdman Yurdu ve Isparta maçlarının ardından bugün Akhisar deplasmanına gitti. Teknik Direktör Ali Tandoğan yönetiminde karşılaşmaya galibiyet parolası ile çıkan Sarı-Yeşilli ekip, 24’üncü dakikada Şiyar Kendir ile 1-0 öne geçti. Golden 4 dakika sonra Erkan Kaş, rakibine yaptığı sert hareketinden dolayı hakem tarafından kırmızı kartla cezalandırıldı ve Urfaspor kalan dakikaları 10 kişi oynamak zorunda kaldı. Karşılaşmayı 10 kişi tamamlayan Sarı-Yeşilli ekip, sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı.

TARAFTARLARDAN BÜYÜK TEPKİ

Şanlıurfaspor taraftarları, deplasmanda kaçan galibiyetin sorumlusu olarak Erkan Kaş’ı gösterdi. Sezon başında Yeni Malatyaspor’dan transfer edilen Erkan’ın, yaşanan bir faul sonrasında rakip oyuncuyu yaptığı sert hareketinden dolayı kırmızı kart görmesine sert tepki gösterdi. Sosyal medyada Erkan Kaş’a deyim yerindeyse ateş püsküren taraftarlar, yönetim tarafından takımını 10 kişi bırakan Erkan’ın kadro dışı bırakılmasını talep etti.

YÖNETİM NE KARAR ALACAK?

Son 3 haftada 8 puan kaybeden Şanlıurfaspor, liderlik yarışında büyük yara aldı. Ligde 3 haftadır galip gelemeyen ve 20 puanla 5. Sırada yer alan Şanlıurfaspor’un, 32 puana sahip lider Pendikspor ile arasında 12 puan farkı bulunuyor. Şanlıurfaspor Yönetiminin, üst üste alınan kötü sonuçların ardından nasıl bir karar alacağı merak konusu oldu. Emin Yetim başkanlığındaki yönetimin, taraftarların büyük tepki gösterdiği Erkan Kaş konusunda nasıl bir yol çizeceği de merakla beklenmeye başlandı.

URFASTAR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195