Title of a News Article

Urfaspor'da şok üstüne şok

Urfaspor'da şok üstüne şok
banner206
Ekonomik krizin altından kalkılamayacak bir hal aldığı Şanlıurfaspor'da sular durulmuyor.
Yönetim Kurulu üyeleri arka arkaya istifa ederken, dün şok bir gelişme daha yaşandı. Verilen çekler karşılıksız çıkınca bazı oyuncular kampı terk etmeye başladı.

OLMADI, BECEREMEDİK

Afyon'deki Otel, paranın ödenmemesi nedeniyle Şanlıurfaspor'u çıkarttırıyor. Kulüp Basın Sözcüsü, ''Evet ne yazık ki Şanlıurfasporumuz kamp yaptığı otelden çıkarılıyor an itibariyle.. sözün bittiği yerdeyiz üzgünüm ama olmadı beceremedik...Ben yöneticilikten önce taraftarı olduğum takım için mücadele verdim bu kulüp kapanmasın dedim binlerce taraftar bize destek oldu ama olmadı işte karar vericiler kararını vermiş sahipsiz Şanlıurfa.. Sahipsiz Şanlıurfaspor...

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Mehmet Yılmaz'ın da umudu giderek azalıyor. Açılan yardım kampanyasına ve sosyal medyada oluşacak tepkilere bel bağlayan Yılmaz, dün sosyal medyadan şu çağrıları yaptı:

''Üzücü... Şanlıurfa basınının sesiz kalması çok ilginç, Şanlıurfasporun yok oluşuna..

Sayın mülki idare amirlerimiz sizler destek olun.

Bu takım bu memlekettin geleceğidir kapatılamaz çok emek var burda, yazık günah..

Siyasiler Sayın Vekiller nerdesiniz bu şehrin takımı kapanıyor neden sessizsiniz?

Ne için seçildiniz ne zaman müsait olacaksınız bu takıma 5 dakikalık zaman ayrımı için?

Sahipsiz değil sahipsiz kalmayacak Urfasporumuz.. Gerekiyorsa Ankara'ya yürürüz.''

İSTİFA ETMEYE HAZIRLANIYOR

Öte yandan aradığı desteği bulamayan, borç sarmalı karşısında ne yapacağını şaşıran Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Mehmet Yılmaz'ın istifa etmeye hazırlandığı ifade ediliyor.


Bir süre önce de yine Otel borcundan dolayı GAP Vadisi tesislerindeki malzemelere el konulmuş, sonrasında haciz kararı bir süreliğine ertelenmişti.

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal da, geçen sezon ki Otel borcundan dolayı hacizle karşı karşıya kalan Şanlıurfaspor'un kamp yaptığı Afyon'daki Otelden de atılabileceğini duyurmuştu.

Urfahizmet

YORUM EKLE
YORUMLAR
Celal öncel
Celal öncel - 5 yıl Önce

Evet Beyler büyük oyun çoktan başladı ama bizler daha uyanamadik önce Diyarbakır spor ardından Gaziantep spor Şanlıurfa spor yediler yazıklar olsun takımları bu hale düşürenlere

SIRADAKİ HABER

banner195