Title of a News Article

Urfaspor'da transferle ilgili flaş gelişme..

Şanlıurfaspor futbol şube sorumlusu Mehmet Giray Küçük, eksik olan mevkilere transfer yaparak kampa yetiştirmek istiyoruz dedi.

Şanlıurfaspor’un kamp yaptığı Erzurum’da taraftarlara seslenen Küçük, “Kimse endişeye kapılmasın çok iyi bir takım kuracağız, tüm Urfa gibi bizde takımdan umutluyuz”

İkinci etap kamp çalışmalarını Erzurum’da sürdüren Şanlıurfaspor’da futbol şube sorumlusu M. Giray Küçük umutlu konuştu.

Küçük, “Yaklaşık 1 haftadır ikinci etap kamp çalışmalarımıza Erzurum’da devam ediyoruz. Birinci etap’ı Bolu’da yapmıştık. İkinci etap lige hazırlık açısından daha önem taşıyor. Şuan 20 futbolcu ile kamp çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Oldukça güzel neşeli ve hırslı hava var burada, bu yüzden tüm Urfa gibi bizlerde çok umutluyuz. Günde çift idman yaparak teknik heyet eşliğinde futbolcularımız çalışıyor. Tabi kamp çalışmaları sırasında eksik olan bölgelerimize transfer çalışmaları da devam ediyor. Bu anlamda dün, bugün, önceki gün yeni transferlerimizde kampa katılmış durumda. Eksik olan 4-5 bölgeye de teknik heyetimizle fikir alışverişinde bulunarak transfer yapmak istiyoruz ve bu transferlerimizi de Erzurum kampına yetiştirmek istiyoruz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2016, 23:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195