Title of a News Article

Urfaspor'dan 630 fidan bağışı!

Urfaspor'dan 630 fidan bağışı!
banner206

Dünü Erzincanspor galibiyet ile kapatarak liderliğe doğru yaklaşan Şanlıurfasporlu futbolcular, bugün fidan dikim kampanyasına katılarak herkese davet çağrısında bulundu.

Şanlıurfaspor, sosyal hayatın her alanında kendini göstermeye devam ediyor. Futbolun yanı sıra Şanlıurfa'daki tüm aktivitelerde yer almaya devam eden Şanlıurfaspor Kulübü, bugün de 63 Bin Fidan Kampanyası'na katılım sağlamak için şehir merkezine 25 kilometre uzaklıktaki Mustafacık kırsal mahallesindeydi.

Şanlıurfa Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi ile birlikte paydaş kurumların destek verdiği kampanyada yer alan Şanlıurfaspor Kulübü yöneticileri ve futbolcuları gün boyu fidan dikerek eğlenceli anlar yaşadı. Tüm futbolcuların fidan diktiği etkinliğe Kulüp Başkanı Emin Yetim ve yönetim kurulu üyeleri Mehmet Ali Kurt ve Talat Baytemur da katılım sağladı. Etkinlikte Başkan Zeynel Abidin Beyazgül ve Vali Abdullah Erin ile bir araya gelen futbolcular günün anısına hatıra fotoğrafı çektirirken, Kulüp kampanyaya 630 fidan bağışlayarak destek verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195