Title of a News Article

Urfaspor'dan gözü korkuyor!

.

Urfaspor'dan gözü korkuyor!
banner206
 Geçen haftanın lideri Kardemir Karabükspor'u 2-1 yenerek PTT 1'inci Ligi'nin yeni tepesine çıkan Vartaş Elazığspor'un teknik direktörkü İbrahim Üzülmez, Şanlıurfaspor ile oynayacakları maçla ilgili, “Sıralamada olmasa bile gerçekten çok kaliteli oyunculara sahip bir takıma karşı oynayacağız. Bu maçtan istediğimiz sonuçla ayrılmak istiyoruz” dedi.

Bu hafta deplasmanda oynayacakları Şanlıurfaspor maçı hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten İbrahim Üzülmez, oyuncularının sergilediği performanstan memnun olduğunu belirtti. Oyuncularına saha sonuçlarından agresif oynayan bir takım hüviyetinde olmaları gerektiğini vurgulayan İbrahim Üzülmez, şöyle devam etti:

"İlk 4 haftalık süreye baktığımız zamanda bunları yapan, sahada uygulayan bir takım görüntüsündeyiz. 3 galibiyet, 1 mağlubiyet aldık. Her zaman hedefimiz zirve oldu. Oyuncularımıza da bunu aşılamaya çalışıyoruz. Güçlü olmamız lazım, çalışmamız lazım. Çünkü bu işin en önemli anahtar kelimesi çalışmakr. Biz de onu yapmaya çalışıyoruz. Gerek antrenmanlarda, gerekse maçlarda oyuncularımıza anlattığımız budur. Takım olgusunu ortaya çıkarmaya çalışıyoruz. Kazanan bir takım olgusunu oluşturmaya çalışıyoruz. Bu kısa süre içerisinde bunu başardık. Ama şunu kabul etmek gerekir ki, şu anda başardığımız hiçbir şey yok."

 

"BU TAKIM, BU CAMİA, SÜPER LİG"İ HAKEDİYOR"

Takımın ve camianın Süper Lig'i hak ettiğini, bunun için de Elazığ'ın takımına maddi-manevi sahip çıkması gerktiğini belirten İbrahim Üzülmez, ligin uzun bir maraton olduğunu anlatırken, "Hedefimiz Süper Lig. Bu takım, bu camia, Süper Lig'i hak ediyor. Ancak takımın daha fazla sahiplenilmesi ve destek gerekiyor" diye konuştu.

 

ŞANLIURFASPOR DEPLASMANI ZOR BİR MAÇ OLACAK

İbrahim Üzülümez, ilk yarının bitimine iki maç kaldığını, hafta sonu Şanlıurfaspor deplasmanına çıkacaklarını hatırlatırken de şunları söyledi:

"Sıralamada olmasa bile gerçekten çok kaliteli oyunculara sahip bir takıma karşı oynayacağız. Bu ligdeki takımlara baktığınız zaman, takımlar arasında çok büyük farklar yok. Her takımın kaliteli oyuncuları var, her takım mücadele etmeye çalışıyor. Her zaman olduğu gibi Şanlıurfa deplasmanına gidip bu maçtan istediğimiz sonuçla ayrılmak istiyoruz. Başlarında Tugay Kerimoğlu var. Geniş bir kadroya sahip bir takımla karşılaşacağız."

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2015, 16:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195