Title of a News Article

Urfaspor'dan Mertcan açıklaması...

.

Urfaspor'dan Mertcan açıklaması...
banner206

Şanlıurfaspor Kulübünde skandal olay.
Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim’in alacakları ödenmediği gerekçesiyle Türkiye Futbol Federasyonu’na başvuran 22 yaşındaki futbolcu Mertcan Çam’ı odasında döverek hastahanelik ettiği iddia edildi.
Kulüp ise yazılı bir açıklama yaptı


Urfaspor Kulübü tarafından yapılan açıklamada, şunlara yer verildi;

Bazı basın yayın organları ve Sosyal medyada yayılan Futbolcumuz Mertcan Çam’ın Kulüp başkanımız tarafından dövülmesi ve telefonlarına el konması haberleri kesinlikle gerçek dışıdır.

Kulüp olarak edindiğimiz bilgilere göre Profesyonel Futbolcumuz Mertcan Çam, bugün saat 19:00’da yapılan antrenmana çıkarken dışarıdan tesislerimize gelen ve kim olduğunu öğrenemediğimiz kişi yada kişiler tarafından saldıraya uğramış ve tehdit edilmiştir.

Kendini bilmez ve hasta ruhlu kişi yada kişiler tarafından saldırıya uğradığını düşündüğümüz futbolcumuz Mertcan Çam’ın uğramış olduğu saldırı bizleri de derinden üzmüştür.

Futbolcumuza saldıran bu şahısları en kısa zamanda tespit edilerek cezalandırılması için elimizden ne geliyorsa yapacağımızıda belirtmek istiyoruz.

Futbolcumuzun telefonlarına el konulduğu belirtilen yalan haberlerde ifade edildiği gibi olmadığı, telefonlarının antrenmana çıkacak olmasından dolayı kendi odasında olduğunu kulüp çalışanlarımız tarafından tespit edilmiştir.

Futbolcunun başkanımız tarafından darp edildiğini öne süren ve yalan haber yapanlar hakkında en kısa zamanda hukuki sürecinde başlatılacağını beyan ediyoruz.

Ayrıca Futbolcunun, kulübü alacaklarından dolayı Türkiye Futbol Federasyonuna şikayet ettiği için dövüldü denilen, gerçeği yansıtmayan aynı zamanda Şanlıurfa’ya ve Şanlıurfasporumuza zarar veren bu yalan yanlış yayınlara kulüp olarak çok büyük tepki gösteriyoruz.

Şanlıurfaspor kulübü olarak kulübümüzü TFF’ye ve FIFA’ya çok sayıda futbolcu başvurmuş ve aynı zamanda Şanlıurfaspor’da futbol oynamaya devam etmişlerdir.

Bunun en açık örneği de Mertcan Çam’dır. Geçen sezon kulübümüzü alacakları için TFF’ye şikayet etmesine rağmen sezon başı kendisini yine transfer ettiğimizi herkes bilmektedir.

KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR.

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2017, 22:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
kemal
kemal - 6 yıl Önce

tc yasalarından ötürü normal şartlarda yedi ceddine küfür edeceğim bir spor yöneticisinin hakkında yorum yapmamak en doğrusudur....sizlerde yorum yapmayın bence

salih polat
salih polat - 6 yıl Önce

bu yalan yanlış haber yapan medya bozuntuları geçen sezon şikeyle urfasporu kümede bırakan şike leri neden haber yapmadılar

SIRADAKİ HABER

banner195