Title of a News Article

Urfaspor'dan sevindiren haber

.

Urfaspor'dan sevindiren haber
banner206
Şanlıurfaspor'dan ayrılabileceğinin mesajını veren Sercan Kaya, Sarı-Yeşilli ekiple sözleşmesini 2 yıl daha uzattı. Urfaspor'la sözleşmesini uzatmasından dolayı mutlu olduğunu belirten Kaya, taraftarları pazar günü oynanacak Kahramanmaraşspor maçına davet etti.

Şanlıurfaspor'un geçen hafta deplasmanda oynanan Fethiyespor maçında attığı 2 golle takımına galibiyeti getiren isim olan Sercan Kaya, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, kulüpten ayrılabileceği sinyalini vermişti.  Bu paylaşımın ardından devreye giren Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim, Sercan'ın alacaklarından dolayı kaynaklanan sorunu çözdüğü öğrenildi. Bu sorun giderildikten sonra Sercan Kaya'nın sözleşmesi 2021 tarihine kadar uzatıldı.

 Kulüpten yapılan açıklamada, "Şanlıurfasporumuz, Profesyonel futbolcumuz Sercan Kaya'nın sözleşmesini 2 yıl daha uzattı. Bu sezon sonu bitecek olan futbolcumuzun sözleşmesi 31.05.2021 tarihine kadar uzatıldı" denildi.

Sözleşmesini uzattıktan sonra açıklamada bulunan Sercan Kaya, Urfaspor'la sözleşmesini uzatmasından doalyı çok mutlu olduğunu söyledi.

Kaya, yaptığı açıklamada, şunları kaydetti;

"Söylenecek çok şey var ama öncelikle çok mutluyum. İnşallah çok güzel günler bizi bekliyordurç. Çok zorluklar yaşıyoruz ama asla pes etmedik. Bu takımı gerçekten çok seviyorum. Performans çıkar iner ama sevgi bakidir. Herhangi bir kulübe imza atıp gitme konusunda hiçbir engel yoktu önümzde ama benim için önemli olan verdiğim sözlerdi. Oraya gitti, buraya imza attı gibi asılsız şeyler de çıktı. Bunları yapan art niyetli kişilere söylenecek bir sözüm yok. Ali Tandoğan Hocama çok teşekkür ederim aynı şekilde başkanımız ve yöneticilerimize de."

 

Taraftara çağrı

Taraftarlara da seslenen Kaya, "Sevgili taraftarımız bu takımdaki herkes çok fedekar onurlu insanlar personelinden işçisine kadar hepsini çok seviyorum. Sizin sadece iyi günde ve kötü günde bu takımın arkasında olmanızı takım kaptanı olarak rica ediyorum. Pazar günü inşallah stadımızda görüşmek üzere" dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2019, 10:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195