Title of a News Article

Urfaspor'dan şok açıklama...

Urfaspor'dan şok açıklama...
banner206

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Nihat Çakır, 80 kulübün istememesine rağmen TFF’nin 2. Lig ve 3. Lig’i Temmuz’da devam ettirecek olmasına tepki gösterdi. Çakır, “Kalan maçları protesto edip Şanlıurfaspor olarak kalan maçları oynamama kararı almayı düşünüyoruz” dedi.

TFF 2. Lig’de mücadele eden Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Nihat Çakır’dan şok eden bir açıklama geldi. Covid-19 salgını nedeniyle ara verilen TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig müsabakalarının 18 Temmuz’da kaldığı yerden devam etmesine tepki gösteren Çakır, açıklamasında şunları kaydetti;

“89 kulüpten ‘kalan maçları oynamak istiyor musunuz?’ diye görüş isteyen ve 80 kulübün gerek covid 19 salgını, gerek verilen 4 aylık ara, gerek yaz sıcakları ve tüm maçların seyircisiz oynanması, gerekse de yeni sezona hiç ara verilmeden devam edilecek olması, daha da önemlisi kulüplere getireceği mali yükün hesaplanmaması sebebiyle, 80 kulübün ‘oynamak istemiyoruz’ beyanı 7 kulübün çekimser 2 kulübün  oynamak istiyoruz beyanından sonra, demokrasi, hukuk otorite,

zaafiyeti içine düşen TFF yönetiminin, TASK Bşk Ali Düşmez in BAL liglerine şirin görünme adına BAL’dan 2 şer takım çıksın ısrarı yüzünden, TFF yönetimi, hiç bir haklı sebep  ve gerekçe göstermeden liglerin devamı, yani oynanması yönünde aldığı , böyle saçma sapan bir kararla , 80 kulübün iradesinin yok sayılıp hiçe alınması yüzünden ve insan sağlığını, hayatını  hiçe saydığı için , kalan maçları protesto edip Şanlıurfaspor olarak, yönetim kurulu kararıyla bir basın açıklaması yapıp kalan maçlarımızı oynamama kararı almayı düşünüyoruz.

3-5 gün içinde sonuç alınmaz ise ivedi bir şekilde konuyu gerekçeleri ile birlikte kulüpler birliği olarak sayın cumhurbaşkanına aksettirelim.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195