Title of a News Article

Urfaspor, Denizlispor maçına hazırlanıyor

.

Urfaspor, Denizlispor maçına hazırlanıyor
banner206
 Son haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla moral kaybına uğrayan Şanlıurfaspor, ligin 11. Haftasında sahasında oynayacağı Denizlispor maçının hazırlıklarına başladı.

Ligde son 5 maçtır galibiyet yüzü göremeyen Şanlıurfaspor, gözünü Denizlispor maçına çevirdi. 10 Puanla 10. Sırada yer alan Sarı-Yeşilliler, milli maçlar nedeniyle lige verilen rayı iyi değerlendirip Denizlispor maçından galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor. İznin sona erdiği Şanlrfaspor’da futbolcular kendi tesislerinde bir araya gelerek, Denizlispor maçının hazırlıklarına başladı.  Teknik Direktör Ünal Karaman yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Sarı-Yeşilliler, Denizlispor maçından 3 puanla ayrılıp galibiyet hasretine son vermek istiyor.

Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Büyükfırat, son haftalarda galibiyet alamadıklarına vurgu yaparak, bundan sonraki maçlarda daha dikkatli davranarak galibiyete uzanmak istediklerini söyledi.

Milli maç arasının kendileri için iyi bir fırsat olduğunu vurgulayan Büyükfırat, "Milli maç arasını fırsata çevirmek için elimize yeterince vakit geçti. Kötü sonuçların ardından futbolcularımızın kendilerini toparlayabilecekleri bir döneme girdik. Yönetim kurulu olarak radikal kararlar aldık. Bundan sonra iyi olan futbolcular sahaya çıkacak. Hocamızın ve teknik ekibimizin arkasındayız. Kararlılıkla ligde yolumuza devam etmek istiyoruz." diye konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2016, 08:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195