Title of a News Article

Urfaspor en kötü sezonunu yaşıyor

.

Urfaspor en kötü sezonunu yaşıyor
banner206

Son 4 sezondur PTT 1. Lig’de mücadele eden Şanlıurfaspor, bu sezon en kötü dönemini yaşıyor. Sarı-Yeşilliler, ilk yarıyı 17 puanla 16. Sırada yani düşme potasında tamamladı.

 

ABDÜSELAM YAVUZ

Sezona Teknik Direktör Engin Korukır’la başlayan ancak kötü sonuçlar gelince Korukır’la yollarını ayırarak Hüseyin Dağ’ı takımın başına getiren Şanlıurfaspor, beklenen başarıyı bulamayınca Dağ’la da yollarını ayırarak Tugay Kerimoğlu ile anlaşmaya varmıştı. Sarı-Yeşilliler, 3 hocayla da beklenen sonuçları alamadı.

Lige geniş bir kadro ile iddialı başlayan Şanlıurfaspor, oynadığı 17 maçın 4’ünden galip gelebildi. 5 Maçtan eşitlikle ayrılan Sarı-Yeşilliler, 8 maçı ise kaybetti. Rakip fileleri 11 kez sarsan ve kalesinde de 21 gol gören Şanlıurfaspor, aldığı bu kötü sonuçların ardından ilk yarıyı 17 puanla 16. Sırada yani düşme potasında tamamladı.2012-2013 futbol sezonundan beri PTT 1. Lig’de mücadele etmeye hak kazanan Şanlıurfaspor, 4 sezondur ilk defa ilk yarıyı düşme potasında tamamladı. Sarı-Yeşillilerin, en skoerer oyuncusu 6 golle Edinho oldu. Şanlıurfaspor’da ilk yarı Onur Akbay ile Veli Kızılkaya kırmızı kart görmüştü.

Sarı-Yeşilliler, ilk yarıda performanslarından memnun kalmadığı Toni Sıva, Fernando ve Abdulkadir Özgen ile yollarını ayırmıştı. 

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2015, 11:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195