Title of a News Article

Urfaspor evinde kazandı

.

Urfaspor evinde kazandı
banner206

Şanlıurfasporumuz, TFF 2. Lig Beyaz Grubun 14. Haftasında konuk ettiği Pendikspor’u 3-1 yendi.

TFF 2. Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Şanlıurfasporumuz, ligin 14. Haftasında Pendikspor’u ağırladı. Maça hızlı başlayan Sarı-Yeşilli takımımız, 13. Dakikada İzzet Yıldırım’ın golüyle 1-0 öne geçti. Pendikspor, 16. Dakikada Mustafa’nın golüyle skoru eşitledi ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı.

İkinci yarıda da geliştirdiği ataklarla gol arayan Sarı-Yeşilli takımımız, 57. Dakikada Emircan’ın kafa golüyle 2-1 öne geçti. Bu dakikalardan sonra daha kontrollü oynayan takımımız, 90+3’te Feridun’un golüyle sahadan 3-1 galip ayrıldı.

Urfaspor bu galibiyetle puanını 27’ye yükselterek 3. Sırada yer aldı.

Bu arada karşılaşmayı Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri, İbrahim Halil Yıldız ve Mehmet Akyürek de izledi.

 

HAKEMLER: Özer Özden, Emin Barlas, Gökhan Çoşar

ŞANLIURFASPOR: Ömer, Şaban, Mertcan  (Dk.47 Emircan ), Artun , Oğuzhan  (Dk.84 Talha ), Mehmet, Feridun, Okan, (Dk.46 Fahri xx), Muhammed, İzzet, Bahadır

PENDİKSPOR: Emre, Süheyl, Berk, Mustafa (Dk.54 Aytaç ), Fatih  (Dk.81 Erdem), Mehmet, Ramiz, Erol, Emre, Azad, Onur (Dk.87 Taha)

SARI KARTLAR: Okan, Bahadır (Şanlıurfaspor), Fatih, Mehmet, Süheyl, Erdem (Pendikspor)

GOLLER: Dk.13 İzzet, Dk.57 Emircan, 90+3 Feridun (Şanlıurfaspor), Dk.16 Mustafa, (Pendikspor)

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2017, 14:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195