Title of a News Article

Urfaspor, Giresunspor maçını düşünüyor

.

Urfaspor, Giresunspor maçını düşünüyor
banner206

Çaykur Rizespor’a 2-1 yenilerek Türkiye Kupasına veda eden Şanlıurfaspor, 12 Şubat Pazar günü deplasmanda oynayacağı Giresunspor maçına odaklandı.

Şanlıurfaspor, Ziraat Türkiye Kupasında 2-1 yenildiği Çaykur Rizespor maçını unutmak istiyor. Ligde Play-Off’u hedefleyen Sarı-Yeşilliler, ligin 20. Haftasında deplasmanda Giresunspor ile karşı karşıya gelecek. Sarı-Yeşilliler, 30 puanla 5. Sırada yer alan Giresunspor maçını kazanarak Play-Off yarışından kopmamak istiyor. 22 Puanla 11. Sırada bulunan Urfaspor, zorlu Giresunspor maçının hazırlıklarına başladı.

 

Bağıban: Elendiğimiz için üzgünüz

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı İsmail Bağıban, Türkiye Kupasından elendikleri için üzgün olduklarını açıkladı.

Urfastar’a konuşan Bağıban, Şanlıurfaspor’un Rizespor ile oynadığı karşılaşmayı değerlendirdi. Sarı-Yeşilli ekibin Rizespor karşısına müthiş futbol ortaya koyduğunu belirten Bağıban, “Ama maalesef şanssızlığımızdan dolayı karşılaşmayı 2-1 kaybederek, kupaya veda ettik. Oynanan futbola göre turu geçen taraf biz olmalıydık ancak önemli olan skor olduğu için bu gerçekleşmedi. Bu maçta güzel futbol ortaya koyan tüm futbolcularımızı tebrik ediyoruz. Ayrıca Rizespor maçında 90 dakika boyunca takımlarına destek veren tüm taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

 

Bağıban: Giresun’dan 3 puanla dönmek istiyoruz

Artık bu maçın geride kaldığını dile getiren Bağıban “Önümüzde deplasmanda oynayacağımız Giresunspor maçı var. Bu maç çok zorlu geçecek, henüz bu sezon deplasmanda galibiyetimiz yok. İnşallah Rizespor maçında oynadığımız güzel futbolu Giresunspor karşısında da sahaya yansıtır ve deplasmandan 3 puanla döneriz” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2017, 14:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195