Title of a News Article

Urfaspor, gruptan çıkmak istiyor

.

Urfaspor, gruptan çıkmak istiyor
banner206

Şanlıurfaspor, Kırklarelispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.Sarı-Yeşilliler, bu maçı kazanıp Antep’in puan kaybetmesi durumuna gruptan çıkmayı garantilemek istiyor.

TFF 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, ligin yanı sıra Ziraat Türkiye Kupasında da yoluna devam etmek istiyor. Ligde son maçlarda aldığı başarılı sonuçlarla çıkışa geçen Sarı-Yeşilliler, Ziraat Türkiye Kupası A Grubundan da çıkmayı hedefliyor.  Teknik Direktör Kemal Kılıç yönetiminde kupa maçına hazırlanan Sarı-Yeşilliler, Kırklarelispor maçından 3 puanla ayrılmayı planlıyor.

 

Mertcan ve Hüseyin antrenmana katıldı

Kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdüren sarı yeşilli ekipte, sakatlıklarından dolayı Elazığspor karşılaşmasında oynayamayan Mertcan ve Hüseyin Kala antrenmana katıldı. Düz koşu ve pas çalışması ile başlayan antrenman yarı alanda çift kale maç ve soğuma hareketleri ile son buldu.

Teknik Direktör Kemal Kılıç nezaretinde yapılan antrenman 1 saat 15 dakika sürdü.

Bu arada antrenman sonrası Berkay Can Değirmencioğlu ve antrenör Nazif Orbay Güder'in doğum günü kutlandı.

Bu arada Şanlıurfaspor’da kart cezalısı Berkay Can Değirmencioğlu dışında eksik futbolcunun bulunmadığı bildirildi.

 

Bağıban hedefi açıkladı

Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı İsmail Bağıban, Ziraat Türkiye Kupası'nda gruptan çıkabilmek için deplasmanda karşılaşacakları Kırklarelispor maçını kazanmak istediklerini açıkladı.

Kırklarelispor maçının hazırlıklarını sürdürdüklerini vurgulayan Bağıban, “Ligde ve kupada üst üste iyi sonuçlar aldık. Kupadaki güçlü rakiplerimizden Osmanlıspor'u ve Gaziantepspor'u deplasmanda yenmiştik. Şu an Kırklarelispor maçına odaklandık. Ara dönemde transfer ettiğimiz futbolcularımız da bu maçta forma giyme şansı bulacak. Gruptan çıkma şansımızı, Kırklarelispor'u yenerek büyük oranda garantilemek istiyoruz. Bu maçı kazanırsak rakiplerimizden Gaziantepspor da bu hafta kaybederse grupta çıkmayı son maçlardan önce garantilemiş olacağız. İnşallah gruptan çıkma şansımızı son maça bırakmayacağız” şeklinde konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2017, 13:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195