Title of a News Article

Urfaspor hakeme isyan etti

.

Urfaspor hakeme isyan etti
banner206

Şanlıurfaspor Yardımcı Antrenörü Serkan Demir, maçın hakeminin kötü bir yönetim gösterdiğini belirterek,  kritik bir maçta puan kaybetmelerine sebebiyet verdiğini kaydetti.

Ümraniyespor maçında Teknik Direktör Kemal Kılıç’ın hakem tarafından tribüne gönderilmesinden dolayı bu maçı, yardımcı hoca Serkan Demir değerlendirdi.  Maç sonunda toplantı odasında konuşan Demir, karşılaşmanın hakemi Ali Şansalan’a tepki gösterdi.  Bugünkü maçın düşündükleri  gibi geçtiğini dile getiren Demir, “Özellikle ilk yarıda kaçırdığımız fırsatlar vardı. İkinci yarıya iyi oyunla başladık. Hesapta olmayan, faul bile diyemediğimiz bir pozisyonda 10 kişi kalınca dezavantajlı duruma geçtik. Buna rağmen elimizden geleni yaptık. Son dakikadaki pozisyonu değerlendirebilseydik en kötü 1 puanla ayrılabilirdik” dedi.

“Hakeme çok fazla değinmek istemiyorum” diyen Demir, şunları ifade etti;

“ Kritik bir hata, maçta puan kaybetmemize sebebiyet verdi. Kemal hocanın atıldığı pozisyonda oyuncu değişikliğiyle ilgileniyordum, olaya çok fazla hakim değildim. Kemal hoca o anda ne gibi bir diyalog yaşadı bilmiyorum ama hakem tarafından dışarı alındı.”

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2017, 15:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195