Title of a News Article

Urfaspor için güzel haber...

.

Urfaspor için güzel haber...
banner206
 Giresunspor, Şanlıurfaspor’u yakından ilgilendiren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanından puan yada puanlarla ayrılmak istiyor.

Yeşil-beyazlılar, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanından puan ya da puanlarla dönerek Play-Off'a avantajlı bir sıralamada katılmayı hedefliyor.

Giresunspor Basın Sözcüsü Bahattin Kurt, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanından puan ya da puanlarla dönerek Play-off’a dördüncü olarak gitmek istediklerini ifade etti.

Takımın Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına odaklandığını ifade eden Basın Sözcüsü Kurt; “Cumartesi bizi yine bir zorlu doksan dakika bekliyor. Geçen hafta Denizlispor ile yaptığımız ve kazandığımız maç sonrasında Play-off’a kalmayı garantiledik ancak henüz bir şey bitmedi. İyi bir sıralamada sezonu bitirerek Play-off’ta maç ve saha avantajı elde etmek istiyoruz” diye konuştu.

 

BİZİ İLGİLENDİRMEZ

TFF 1. Ligin çok farklı bir lig olduğunu ve heyecanın son haftaya kadar sürdüğünü kaydeden Basın Sözcüsü Kurt; “Bu ligde hemen hemen tüm takımların son ana kadar iddiası bulunuyor. Örneğin biz, garantiledik ama iyi bir sıralama hedefliyoruz. Bu haftaki rakibimiz Gaziantep Büyükşehir Belediyespor düşmeme mücadelesi veriyor. Tabi herkesin gözü bu maçta olacak. Çıkacak sonuç bazı takımları üzecek, bazılarını sevindirecek ama kimin düşeceği bizi ilgilendirmiyor. Giresunspor nasıl oynaması gerekiyorsa bunun için en iyi şekilde mücadelesini verecektir” ifadelerini kullandı.

 

Şanlıurfaspor için çok önemli

Bu arada Giresunspor’un deplasmanda karşılaşacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı Şanlıurfaspor için hayati önem taşıyor. Eğer Giresunspor Antep deplasmanından puan yada puanlarla ayrılır ve Şanlıurfaspor da sahasında oynayacağı Elazığ’ı devirirse Sarı-Yeşilliler ligde kalmayı garantileyecek. 

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2017, 09:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195