Title of a News Article

Urfaspor için sıraya girdiler

 Urfaspor için sıraya girdiler
banner206

Şanlıurfaspor’un yeni sezon hazırlık kampı 12 Temmuz’da Bolu’da başlayacak. PTT 1. Lig ekipleri başta olmak üzere birçok takım Urfaspor ile hazırlık maçı yapmak istiyor. 

UĞUR BUDAK
PTT 1. Lig’de yeni sezona iddialı başlamak isteyen Şanlıurfaspor, iç ve dış transfer çalışmalarına devam ediyor. İç transferde şuana kadar Mustafa Aşan ve Şenol Akın ile anlaşan, 8 futbolcuyla da yollarını ayıran Sarı-Yeşilliler, dış transferde ise Tello, Abdulkadir Özgen’in de aralarında yer aldığı 8 futbolcuyu renklerine bağladı. Yeni sezonda Süper Lig’i hedefleyen Şanlıurfaspor, bu kapsamda kuracağı güçlü kadro ile yeni sezon hazırlık kampına 12 Temmuz’da start verecek.

 

Güneş; Takımlar sıraya girdi

Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Maruf Güneş, Urfastar’a yaptığı açıklamada, Sarı-Yeşilli ekibin yeni sezon kampının 3 etapta gerçekleşeceğini söyledi. 12 Temmuz’da Bolu’da 1. etap kampını yapacaklarını dile getiren Güneş, 2. etap ve 3. etap kamplarını da Düzce’de bulunan Fenerbahçe’nin Tesisleri olarak bilinen Topuk Yaylası’nda planladıklarını kaydetti.

Bu hazırlık kamplarında hazırlık maçları yapacaklarına da dikkat çeken Güneş, “Şuanda birçok takım bizimle hazırlık maçı yapmak istiyor. Gelen teklifleri değerlendiriyoruz, bize uygun takımlarla hazırlık maçları yapacağız” dedi.

Kamp çalışmalarında ve hazırlık maçlarında takımı iyi bir şekilde analiz edeceklerini dile getiren Güneş, “Kamp dönemine kadar transferlerin yüzde 70’inin biteceğini arzuluyoruz. Bu kamp döneminde aşı tutmayacak futbolcular olabilir, bunlarla devam etmeyiz” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2014, 10:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195