Title of a News Article

Urfaspor ilk transferini yaptı

.

Urfaspor ilk transferini yaptı
banner206

 Şanlıurfaspor, ÇAYKUR Rizespor'dan 21 yaşındaki orta saha Iyayı Believe Atıemwen ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.
Devre arası Transfer çalışmalarına yaptığı ilk transferler başlayan sarı yeşilli ekip, forvet arkası mevkiinde de oynayabilen orta saha futbolcusu Iyayı Believe Atıemwen'i kiralık olarak kadrosuna kattı.
Şanlıurfaspor'un kamp yaptığı Antalya Belekteki otelde gerçekleştirilen imza törenine Şanlıurfaspor Futbol şube sorumlusu Mehmet Giray Küçük, Futbolc şube sorumlu yardımcısı İbrahim Demirkan, Teknik Direktör Kemel Kılıç ve kulüp avukatı Oytun Süllü katıldı.
Kendini sarı yeşilli renklere bağlayan imzayı atan Nijeryalı futbolcu Şanlıurfaspor'a geldiği için mutlu olduğunu ve başarılı olmak için burada olduğunu söyledi.
Ligde çok iyi sonuçlar alacağımızdan eminim diyen Atıemwen, "İsteyerek ve bilerek geldim. Şanlıurfaspor'u tanıyordum. Şanlıurfaspor'da forma giymek ve başarılı sonuçlar almak istiyorum" dedi.
Şanlıurfaspor Futbol şube sorumlusu Mehmet Giray Küçük ise, Şanlıurfaspor'un çok değerli bir oyuncuya sahip olduğunu ifade ederken, "Hedeflerimize giderken, kendisininde takıma katkı sağlayacağına inanıyorum. Çok başarılı olacağımıza inanıyoruz. Tüm camiamıza hayırlı olsun dedi.
Teknik direktör Kemal Kılıç'da Takıma katlı sağlayacak bir oyuncuyu takıma dahil ettik. Bizimle çalışma arzusundan dolayı çok mutluyuz. Kendisini iyi tanuyoruz ve nasıl bir oyuncu olduğunu çok iyi biliyoruz. Geleceğin en iyi oyuncularından biri olacağınıda biliyoruz. Kendisini araştırarak arzu ederek ve isteyerek kadromuza kattık. Aramızda olmasından dolayı çok mutluyuz. inanıyorumki Urfasporun son gelişimindeki performansına katkı sağlayacaktır" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2017, 21:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195