Title of a News Article

Urfaspor kampının genç yıldızı!

.

Urfaspor kampının genç yıldızı!
banner206
Şanlıurfaspor'da geçtiğimiz sezon altyapıdan profesyonelliğe ilk adımını atan İbrahim Halil Köçer , Teknik Direktör Engin Korukır'ın gözüne girebilmek için yoğun çaba sarf ediyor.

ABDÜSELAM YAVUZ
Şanlıurfaspor'un Bolu Koru Otel'de sürdürdüğü kamp çalışmalarına İbrahim Halil Köçer  de katılıyor. Geçen sezon Urfaspor'da profesyonelliğe geçiş yapan 20 yaşındaki Köçer, antrenmanlardaki başarılı performansıyla dikkat çekiyor. Teknik Direktör Engin Korukır'ın gözüne girebilmek için yoğun efor harcayan genç futbolcunun, yeni sezonda Urfaspor'da devam etmesine kesin gözle bakılıyor. Bolu'da Urfaspor'un kampını izleyen bazı takımların da, Köçer'e talipli olduğu ancak genç futbolcunun takımda kalıp kalmayacağını Engin Korukır'ın vereceği kararın belirleyeceği öğrenildi.

 

Çiçek; Gençlerimize sahip çıkalım

63 Urfaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ali Çiçek, yeni sezonda Urfaspor'un altyapısından yetişen gençlere de şans verilmsi gerektiğini söyledi. Geçtiğimiz yıllarda Urfaspor'da altyapıdan yetişen futbolcuların forma şansı bulamadığına vurgu yapan Çiçek, "Artık  Urfalı gençlere de fırsat verilmelidir. Bunun için Engin Hocamıza çağrı yapıyoruz. Kampta geleceğin yıldızı gibi çalışan İbrahim Halil Köçer gibi futbolcularımıza sahip çıkalım. Onları başka takımlara göndermeyelim. Yeni sezonda Halil Köçer giib aslan yürekli gençlerimizi de sahada görelim. Genç futbolcularımızın yeni sezonda takımda forma şansı bulmasının şanlı takımımızı başarıya götüreceğine inanıyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2015, 14:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195