Title of a News Article

Urfaspor kendini kurtardı

Urfaspor kendini kurtardı
banner206

Şanlıurfaspor, zorlu Karadeniz deplasmanında 4-0'lık galibiyetle ayrıldı. Ligin son sıralarında bulunan Şanlıurfaspor ve Gümüşhanespor takımı bugün karşı karşıya geldi. 

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz grupta ligde kalma mücadelesi veren iki takım bugün karşı karşıya geldi. Deplasmanda çok rahat bir oyun oynayan konuk takım Şanlıurfaspor, Mustafa Çakır 1, Turgut Doğan Şahin 1 ve Yunus Emre Gedik'in attığı 2 golle 4-0 rahat bir skorla Gümüşhanespor'u yendi. 

Ligde son haftaların flaş takımı olan Şanlıurfaspor demir attığı son sıradan kurtulmayı başardı. 6. kez teknik direktör değişikliğine giden Urfaspor'da son olarak Gürses Kılıç takımı devraldı. Gürses Kılıç ile yoluna devam eden sarı yeşilli ekip 4 maçta 3 galibiyet birde beraberlik alarak iyi bir çıkış sergiledi. Şanlıurfaspor bugün aldığı 3 puanla birlikte 24 puanla 13. sıraya yükseldi. Gümüşhanespor ise ligin son sırasına yerleşti. 

 

Maçın henüz 3. dakikasında Şanlıurfaspor Mustafa Çakır ile 1-0 öne geçti.

Şanlıurfaspor deplasmanda Turgut Doğan Şahin, Göksu Alhas'ın sağ kanattan geliştirdiği ortayla topu ağlarla buluştu. Dakika 22.

Dakika 46: Yunus Emre Gedik Şanlıurfaspor'u 3-0 öne geçirdi.

Şanlıurfasporlu futbolcu Yunus Emre Gedik takımını 4-0 öne geçiren golü attı.  

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2021, 16:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195