Title of a News Article

Urfaspor kongreye gidiyor... ilk aday belli oldu

Urfaspor kongreye gidiyor... ilk aday belli oldu
banner206
Şanlıurfaspor Yönetimi kongre kararı aldı. Önümüzdeki sezon 2. Ligde devam edecek olan sarı yeşilli ekibin yeni başkan adayı 63 Fanatikler Dernek Başkanı Ali Çiçek aday oldu. 

İlk adayın Çiçek olduğu kongre öncesi, Urfaspor adına yeni adaylarında önümüzdeki günlerde gün yüzüne çıkması bekleniyor. Mevcut Başkan İş Adamı Emin Yetim'in devam edip etmeyeceği ise henüz bilinmiyor. 

Aday olduğunu açıklayan 63 Fanatikler tarsftar grubu Başkanı Ali Çiçek yaptığı açıklamasında şunları söyledi. 

Şanlıurfaspor Şanlı Halkımızın takımıdır bu takıma herkes destek vermeli yıllardır bu takım siyasete alet ediliyor her gelen yönetim önce kendi mefaatini kullanıyor yeter artık mahalle takımlarıyla futbol oynamak istemiyoruz Şanlıurfaspor ve taraftarlarımız süper ligi hak ediyor

Son geldiğimiz noktada kulüp sahipsiz bir konuma geldi. Herkesin merak ettiği bir nokta var. Bu kulüp nasıl bu hale geldi. Kısa ve özet olarak şu; bu kulüpte temlik koymalar, borçlandırmalar adeta moda haline geldi. Geldiğimiz noktada içi boşaltılmış bir kulüp var. Gelen para bir şekilde buharlaşırken yapılan masraflar kulübün üzerine borç olarak yazıldı. Altyapı hocalarına para verilmiş mi, hayır. Futbolculara para verilmiş mi, hayır. Çalışanlara para verilmiş mi, hayır. Yani harcanan doğru düzgün bir para yok”

Bari bizim önümüzü açın

Defalarca söyledik Kendi aralarında toplansınlar, güzel bir yönetim kursunlar, bu takıma sahip çıksınlar diye ama kimse birlik beraberlik içinde Şanlıurfaspor’umuza sahip çıkmadı.

Biz taraftarlar olarak bu göreve talibiz. Biz çıkarız davullarımızla, atkılarımızla esnaf esnaf, tüccar tüccar gezerek 5 lira, 10 lira toplarız.  Hiç olmazsa bizim önümüzden çekilsinler. Biz parayı halkımızdan toplarız. Gelen para buharlaşmazsa halk destek çıkar. Biz taraftarlar olarak kulübe talibiz. Başkanlarının milyonlarla halledemediklerini biz binlerle sağlarız. Hiç kimse bu taraftarı, bu halkı yok saymaz sayamaz Biz kurtuluş savaşını başlatmak istiyoruz. En azından taraftarın önünü açsınlar"


Kravatlılar artık bir kenara çekilsin,

Şanlıurfaspor’un kimseyi temsil etmediği, bu kulübün kenti temsil ettiğinin altını çizen ÇİÇEK, “Bu kulübün yok olmasını istemiyorsak, bu kulübün asli borcu TFF’ye olan borcudur. Burada da iyi bir komite kurularak gidip borçlularla konuşup, neye razı edebilirsek anlaşıp, bu kulübü kurtarma ihtimalimiz var. Şimdiye kadar kravatlılar bu kulübü yönetti. Gelen ya siyasi emellerle ya cebini doldurmak için geldi ve bu kulübü borca soktu gitti. Kravatlılar artık bir kenara çekilsin, kaşkollular sahneye çıkacak. Bu kulübe ben taraftarlarım adına, taraftarlarımla birlikte adayım”

Şanlıurfaspor kongre Tarihi,
10.06.2018 saat: 09:00 Şair Nabi kültür merkezinde yapılması planlanıyor.

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2018, 10:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
mantıklı
mantıklı - 6 yıl Önce

bence de kıravatlılar bi kenara çekilmeli madem ki taraftar yönetmek istiyor o zaman daha heyacanlı bir takım ve lig oluşur

urfaspor
urfaspor - 6 yıl Önce

şanlı şehir herşeyin en güzelıne layık bu takıma sahip çıkalım

SIRADAKİ HABER

banner195