Title of a News Article

Urfaspor kupa maçına çıkıyor...

.

Urfaspor kupa maçına çıkıyor...
banner206
 Şanlıurfaspor, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu ilk maçında yarın sahasında karşılaşacağı Kırklarelispor maçının hazırlıklarına start verdi.

TFF 1. Lig'de son haftalarda istediği sonuçları alamayan ve son olarak deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a 2-0 kaybeden Şanlıurfaspor, gözünü Ziraat Türkiye Kupası maçına çevirdi. Süper Lig ekiplerinden Osmanlıspor ve Gaziantepspor ile 2. Lig takımlarından Kırklarelispor ile birlikte A Grubunda mücadele edecek olan Sarı-Yeşilliler, ilk maçını Kırklarelispor ile 30 Kasım Çarşamba günü saat 14.00'te GAP Arena Stadyumu'nda oynayacak. Kupa maçında Adana Bölgesi hakemlerinden Caner Ak düdük çalacak.

 

Hazırlıklar başladı

Şanlıurfaspor, Kırklarelispor'la karşılaşacağı kupa maçının hazırlıklarına start verdi. Altyapı Hocası İhsan Karabulut yönetimine hazırlıklarına başlayan Sarı-Yeşillilerde, morallerin bozuk olduğu görüldü.

Ligde istediği sonuçları alamayan Urfaspor, grupta karşılaşacağı ilk maçını kazanıp hem moral bulmak istiyor hem de ligde oynayacağı Altınordu maçı öncesi moral bulmak istiyor.

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2016, 13:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195