Title of a News Article

Urfaspor kupada moral buldu

.

Urfaspor kupada moral buldu
banner206

TFF 1. Lig’de 7 maçtır galip gelemeyen Şanlıurfaspor, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu ilk maçında Kırklarelispor’u 4-1 yenerek, gruplara 3 puanla başladı.

Süper Lig ekiplerinden Osmanlıspor, Gaziantepspor ve 2. Lig ekiplerinden Kırklarelispor’un mücadele ettiği Ziraat Türkiye Kupası A Grubunda mücadele eden Şanlıurfaspor, dün GAP Arena Stadyumu’nda ilk maçını Kırklarelispor ile oynadı. Ligde istediği maçları alamayan Sarı-Yeşilliler, Kırklarelispor’u 4-1 devirerek gruplara galibiyetle başladı.  Maçta iyi bir performans sergileyen Şanlıurfaspor’a galibiyeti getiren golleri 23’te Batuhan Artarslan, 55’te Marc, 88’de Batuhan Karadeniz ve 90+3’te Muhammet Beşir kaydetti. Kırklarelispor’un tek golünü ise 44. Dakikada Serkan attı.

 

MAÇTAN ÖNEMLİ ANLAR

7’nci dakikada Muhammet’in ceza sahası dışında attığı sert şutta top kaleci Deniz’de kaldı.

12’nci dakikada Ahmet’in pasıyla ceza sahası içerisinde topla buluşan Serkan’ın sert şutunda top kaleci Fatih’te kaldı.

23’ncü dakikada Hüseyin’in pasıyla ceza sahası içerisinde topla buluşan Hasan Batuhan, plase bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 1-0

44’ncü dakikada Ahmet’in pasıyla ceza sahası içerisinde topla buluşan Serkan’ın sert şutunda top ağlarla buluştu. 1-1

55’nci dakikada Fevzi’nin ceza sahası dışında attığı topa iyi yükselen Marc, düzgün bir kafa vuruşu ile topu ağlara gönderdi. 2-1

88’nci dakikada kaleci Deniz ile baş başa kalan Batuhan Karadeniz, plase bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 3-1

90+3’te Batuhan’ın cezalanın sağ tarafından kale önüne attığı pasta Muhammet Beşir’in vuruşyla meşin yuvarlak filelere gitti. 4-1.

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2016, 15:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195