Title of a News Article

Urfaspor'la ilgili her şeyi anlatan yazı...

.

Urfaspor'la ilgili her şeyi anlatan yazı...
banner206
 Şanlıurfasporlu eski oyuncu ve Spor Yazarı Nihat Çakır, Şanlıurfaspor’da olup bitenleri yazdı. ‘Urfaspor’da neler oluyor veya ne yapılmak isteniyor?’ başlığıyla düşüncelerini yazıya döken Çakır, Bakan Ahmet Eşref Fakıbaba’dan Urfaspor’a sahip çıkmasını ve mevcut yönetime destek vermesini istedi.

 

İşte Nihat Çakır’ın o yazısı…

1-Mertcan'nın dövülme olayı şahit, belge, görüntü kanıt olmadığı halde  mertcan' nın ifadesine istinaden,bizde doğru olduğunu kabul edelim verilen ceza hukuki olmaktan ziyade linç mukabilinde

2-Cezalı olmasına  rağmen Emin Yetim Başkan sahaya giremiyebilirim ama ben söz verdim görevimin başındayım takımı bu türbülansdan zaiyatsız çıkarıp şampiyonluğun iddialı isimlerinden olacağım dedi sözünü tuttu hoca ve kadroyu muhafaza etti eksik mevkilere transferler yaptı.

3- Ama geçmiş yönetimlerin eski futbolcu alacakları yüzünden transfer tahtası kapalı ve acilen 4 milyona ihtiyaç vardı.

Ya petrol kiraya verilecek yada siyaset,Bürokrasi,Belediyeler bu yardımı bir şekilde yapacaklardı,şu an itibariyle ikiside olmadı,veya olması istenmiyor.

Son 4 yılın yanlı yanlış hovardai yönetim şeklinin cezası bu yönetime kesilmek isteniyor.

4-Ben burdan şunu çıkarırım ne kadar çırpınsanda Emin Başkan birileri senin kalemini kırmış,ceza verdik olmadı bu şekilde seni ekonomik yalnızlığa itip istifa etmeni istiyorlar

5-Ne yaparsın bilmem kulübü borç batağına sokup milyonlarca zarara uğratanlardan mahkemeler önünde hesap soracaktın, şike sürecini Fifa'ya taşıyacaktın bunları yapmadan gidersen sende urfaspora zarar verenler listesine ismini ekleriz bunu böyle bilesin.

Acaba olmuyaki bu sebeplerden dolayıda ayağın bir şekilde kaydırılmak isteniyor.

6-Yönetim bıraktı diyelim peki ne olur kocaman bir bilinmeyen tahta kapalı transfer yapılmaz o borç faiziyle şişmeye devam eder eni sonu önümüze çıkar,sonra geçici bir kayyum ekip atanır mayıs kongresine kadar durumu idare eder şampiyonluga oynamaz ama kümeyede düşmez.

Kongrede nemi olur önünüzde Nur topu gibi 40 milyon borç ve bir babayiğit Başkan aranır sonrası ver elini alt ligler hatta amatör. Yaşasın Yen'i bir takımımız olur adıda Kahraman Gazi Urfaspor

7-Ağalar beyler siyasetçiler STK lar,bürokratlar,Belediyeler aklınızı başınıza devşirin Emin başkanı tasvip etmeyebilirsiniz üslubunu beğenmeyebilirsiniz temsil ettiği makama arkasındaki onbinler hatırına bu takıma URFASPORUMUZA  yazık etmeyin, sonuca değil , sonucu hazırlayan sebeplere bakarsanız yani her kesim özeleştiri yaparsa sorunun bunlar olmadığı, çözümününde burdan başlayacağını.

zaten siz istesenize mayısta bu yönetim yoktur.

SON  Söz : Sayın bakanımız Fakıbabaya(Fakir babası)idiniz Urfaspor avamın fakir fukaranın takımı yap bir babalık,bizimde BAKAN'ımız varmış diyelim bu sefer kaçan trenin arkasından BAKAN olmayalım. 

 

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2018, 10:23
YORUM EKLE
YORUMLAR
Faki babamı faruk celikmi?
Faki babamı faruk celikmi? - 6 yıl Önce

Işte görüyorsunuz takımın halini hadi kurtarasın faki baba ne oldu urfanın bakanı degilmi urfalı degilmi sahip çık takıma anca konuş başka bişey yok...faruk çelik bakan ken takım nasıldı şimdi nasıl oldu siyasetçilerden iş adamlarından belediyelerden habire yardım geliyodu şimdi ne oldu ne değişti...

SIRADAKİ HABER

banner195