Title of a News Article

Urfaspor, Orduspor virajında

 Urfaspor, Orduspor virajında
banner206

Şanlıurfaspor, yarın saat 16.30’da ligin son sırasına demir atan Orduspor ile kozlarını paylaşacak. Sarı-Yeşilliler, zayıf rakibini rahat bir skorla geçerek çıkışını sürdürmeyi hedefliyor.

PTT 1. Lig’de 33 puanla 8. Sırada yer alan Şanlurfaspor, ligin 23. Haftasında Orduspor deplasmanına konuk oluyor. Son maçında sahasında Osmanlıspor ile 1-1 berabere kalan Sarı-Yeşilliler, Orduspor deplasmanından mutlak galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Play-Off hattının 2 sıra gerisinde yer alan Şanlıurfaspor, Orduspor maçını kazanarak üst sıralara çıkmayı hedefliyor.

 

Takım, Ordu’ya gitti

Şanlıurfaspor, Orduspor maçı hazırlıklarının Şanlıurfa etabını tamamladı. Dün hava yolu ile Ordu’ya giden Sarı-Yeşilli kafile, maçın son hazırlıklarını da bugün yaparak maç saatini beklemeye başlayacak. Takımda, eksik futbolcunun bulunmadığı öğrenildi.

 

Şimşek: Galip geleceğiz

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, Orduspor maçından galibiyetle ayrılacaklarını söyledi. Teknik heyet ile futbolculara güvendiğini vurgulayan Başkan Şimşek, “Osman Hocanın gelmesi ile birlikte takımın toparlandığını gördük. Futbolcularımız özellikle son maçlarda iyi bir performans ortaya koyarak güzel sonuçlar almaya başladılar. Bu hafta oynayacağımız Orduspor maçını kazanarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz” dedi.

Orduspor maçının ardından sahalarında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynayacaklarına da vurgu yapan Şimşek, “Orduspor maçından galibiyetle ayrılarak Antep maçının hazırlıklarına moralli başlamak istiyoruz. Eğer önümüzde oynayacağımız iki maçı 6 puanla kapatabilirsek yeniden ilk iki şansımız doğabilir” şekline konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2015, 08:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195