Title of a News Article

Urfaspor, Samsun maçına kenetlendi

 Urfaspor, Samsun maçına kenetlendi
banner206

Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Süt, ligin 26. Haftasında sahalarında ağırlayacakları Samsunspor maçından da galibiyetle ayrılacaklarını söyledi. 

ABDÜSELAM YAVUZ
 PTT 1. Lig'de son haftalarda elde ettiği başarılı sonuçlarla çıkışını sürdüren Şanlıurfaspor, ligin 26. Haftasında GAP Arena Stadyumu'nda karşılaşacağı Samsunspor maçına kenetlendi. Son 6 maçında 4 galibiyet ve 2 beraberlik alarak iyi bir grafik çizen Sarı-Yeşilliler,  Play-Off mücadelesi veren Samsunspor maçından da galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Samsunspor'u devirerek ilk iki şansını da sürdürmek isteyen Sarı-Yeşilliler, aynı zamanda ilk 6 sıradan da kopmamak istiyor.

Süt: Samsun maçı kolay olmayacak
Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Süt, Samsunspor maçı için iddialı konuştu. Son haftalardaki başarılı sonuçlardan dolayı mutlu olduklarını belirten Süt, “Artık telafisi olmayan haftalara giriyoruz. Bundan sonraki maçlarımızı kazanıp üst sıralarda yer alan rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz” dedi.

Şanlıurfaspor'un Süper Lig'e ilk sıradan direkt yükselebilmesi için yoğun çaba harcadıklarını dile getiren Süt, “Şuanda sadece Samsunspor maçını düşünüyoruz. Samsunspor maçı kolay olamayacak. Samsun, geçen maçta Karşıyaka'yı 4-0 yenmişti ama buna rağmen biz bu maçı kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz. Bu maçı kazanıp ardından deplasmanda oynayacağımız Adana Demirspor maçına moralli çıkmak istiyoruz. Eğer önümüzde oynayacağımız Samsunspor ve Adana Demir maçlarını galibiyetlerle kapatırsak ilk iki için büyük fırsat elde etmiş olacağız. İnşallah da bunu başaracağız. Bu konuda teknik heyet ve futbolcularımıza güvenimiz tamdır” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2015, 10:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195