Title of a News Article

Urfaspor son antrenmanı yaptı!

Urfaspor son antrenmanı yaptı!
banner206
 Şanlıurfaspor, Boluspor maçı hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti.

2014 yılının son antrenmanını GAP Vadisi Şanlıurfaspor tesislerinde gerçekleştiren sarı yeşilli ekip, antrenmana düz koşu ile başladı.

Teknik Direktör Cihat Arslan nezaretinde gerçekleştirilen antrenmanın ikinci bölümünde taktiksel çalışmalar yapan Şanlıurfaspor, kısa bir süre açma germe hareketleri yaptıktan sonra yarı alanda pas çalışmasına yönelik oyun oynadı.

Antrenmanın son bölümünde yarı alanda çift kale maç yapan sarı yeşililer, 1 buçuk saat süren antrenmanı sonladırdı.

Antrenmana ülkesine giden Rodrigo Tello'nun haricinde tüm futbolcular katıldı.

 

Arslan; "Devrenin son maçını kazanmak istiyoruz"

Antrenman sonrası Boluspor maçını değrlendiren Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Boluspor'un deplasmanlarda çok iyi organize olan bir takım olduğuna dikkat çekerken, "Çok sayıda eksiğimiz olmasına rağmen Boluspor maçına ciddiyetle hazırlanıyoruz. Hedefimiz ilk devrenin son maçından galibiyetle ayrılmak. Bunuda başaracak güçyetiz" dedi.

Devre arası bazı takvilelerin yapılacağını ifade eden Arslan, "Gol yollarında yaşanan sıkıntıları biz değil. Neredeyse tüm Türkiye biliyor. Bizim elimizde olan forvetlerimiz aslında PTT Liginin en iyi forvetleri. Ama bi türlü istenilen grafiği sergileyemediler. devre arasında yapılacak takviyeler ve mevcıtlarında özgüvenlerini kazanması ile çok daha iyi bir konuma geleceğimizi düşünüyorum"

Boluspor maçı sonrası takımın takımın 5 gün izin yapacağını belirten Arslan, "9 Ocak 2015 Cuma günü Antalya'da toplanacağız. Burada 9 günlük bir kampın ardından Şanlıurfa'ya dönerek hazırlıklarımızı kendi tesislerimizde sürdüreceğiz" diye konuştu.

 

Tello ülkesine gitti

Öte yandan Alanyaspor maçında gördüğü sarı kart ile cezalı durma düşen Rodrigo Tello Teknik ekipten izin alarak ülkesine gitti.

Amcasının beyin kanaması geçirdiği öğrenilen Şili'li futbolcunun bu yüzden ülkesine gittiği belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2014, 16:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195