Title of a News Article

Urfaspor taraftarları bunu düşünüyor...

.

Urfaspor taraftarları bunu düşünüyor...
banner206

TFF 1. Lig’de bu sezon maçların canlı olarak yayınlanmaması taraftarları derinden üzüyor. Ligde iki hafta geride kalırken, halen yayın krizinin çözülememesi en çok taraftarı zor duruma düşürüyor.

 

OSMAN KAYA

Şanlıurfaspor’un da mücadele ettiği TFF 1. Lig’de geçtiğimiz sezonlarda maçlar TRT Spor veya TRT Web Tv yada TRT’nin diğer kanallarından canlı olarak veriliyordu. Ancak 2016-2017 futbol sezonunda 2 hafta geride kalmasına rağmen maçlar televizyondan yayınlanmadı. Maçların canlı verilmemesinden dolayı en çok sporseverler zor duruma düşerken, bu konunun biran öncesi çözülmesini istiyorlar. TFF 1. Lig’de 3. Hafta maçlarının canlı verilip verilmeyeceği şimdiden büyük merak konusu olurken, TRT’nin deneyimli sunucusu Erdoğan Arıkan’dan güzel haber geldi. Arıkan, liglere verilecek milli maç arasında krizin çözülebileceğini söyledi.

Bu arada TFF 1. Lig'de bu sene Şanlıurfaspor’un yanı sıra Boluspor, Eskişehirspor, Gaziantep Belediye, Adana Demirspor, Manisaspor, Yeni Malatyaspor, Denizlispor, Altınordu, Giresunspor, Göztepe, Samsunspor, Ümraniyespor, Balıkesirspor, Mersin İdman Yurdu, Bandırmaspor, Sivasspor ve Elazığspor takımları mücadele ediyor.

Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2016, 14:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195