Title of a News Article

Urfaspor, Trabzon’un yanında!

 Urfaspor, Trabzon’un yanında!
banner206

Şanlıurfaspor, Fenerbahçe maçında çıkan olaylardan dolayı ağır ceza alan Kardeş Takımı Trabzonspor’a sahip çıktı.

Şanlıurfaspor Taraftar Platformu, geçtiğimiz hafta sonu oynanan ve çıkan olaylar nedeniyle iptal edilen Trabzonspor-Fenerbahçe maçı ile ilgili yazılı açıklamada bulundu. Açıklamada, Gectigimiz haftasonu Trabzon'da yaşananların sorumlusu,ne Trabzon halkıdır, ne de Trabzonspor taraftarıdır.Bu ülkede adaletsizliği hakim kılanlardır” denilerek, şu ifadelere yer verildi;

"Adaletin olmadığı yerde, anarşi başlar." Trabzonspor camiası adaleti bekledi olmadı mevcut başkanına rağmen taraftar artık isyan etti! 

şanlıurfAŞK  olarak #DirenTrabzonspor diyerek dün olduğu gibi bugün de Kardeş Trabzonspor'un yanındayız! 

Trabzonspor ve Şanlıurfaspor geçtiğimiz yıllarda Diyarbakırspor'a yapılan haksızlıklara maruz kalmaktadır. Bu oyun artık son bulmalıdır. Aksi halde biz bu oyunu bozacağız!” 

Açıklamada, Sahabeler Şehri Diyarbakır'ı, Peygamberler Şehri Urfa'yı terörist olarak gösteren insanlara kin ve nefret aşılayan medyanın şimdi ki hedefinin Padişahlar şehri Trabzon’un olduğu dile getirilerek, “Kardeş Trabzon'da yaşananların nedeni 3 puan değil! Analarının aksütü gibi helal olan 82 Puanı çalınmasına ve adaletsizliğe tepkileridir! Bu sebepten ötürü Türkiye'de ki bütün Anadolu takımlarını empati kurmaya davet ediyoruz.Yaşanan olaylarda Trabzonspor'un yerinde siz olsaydınız?  "Trabzonspor,haklıyken, haksız duruma düştü." Diyenler pardon ama 2,5 yıl önce Trabzonspor'un hakkı(kupası) gasp edilirken neredeydiniz? 

82 Puan ile şampiyon olan Trabzonspor'un şampiyonluğu masa başında elinden alınırken, 3 Maymunu oynayanlar şimdi konuşması trajikomik bir durumdur” dedi.

Ülkemizde son dönemlerde yaşanan olaylarda halkları birbirine karşı kışkırtan gizli güçlerin emellerine ulaşamayacaklarına da vurgu yapılan açıklamada, “Hafta sonu oynanacak olan 1461 Trabzon - Şanlıurfaspor maçında olası provokasyona karşı Trabzon halkını ve deplasmana gidecek taraftarlarımızı  uyarıyoruz. Karadeniz ve güneydoğu arasında köprü kuran Trabzonspor - Şanlıurfaspor kardeşliğini hazmedemeyenler provakatif eylemler içerisinde yer alacaktır. Bu sebepten ötürü her iki takımında el- ele sahaya çıkmasını istiyoruz” şeklinde ifadelere yer verildi.

ŞanlıurfAŞK - Hür ve Hesapsız Şanlıurfasporlular

 

Trabzon 6 maç ceza yedi

Bu arada Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, yarıda kalan Trabzonspor-Fenerbahçe maçında çıkan olaylar nedeniyle Bordo-mavili ekibe 6 maç seyircisiz oynama cezası verdi.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2014, 13:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195