Title of a News Article

Urfaspor, U18 Ligine hazırlanıyor

Urfaspor, U18 Ligine hazırlanıyor
banner206

Şanlıurfaspor altyapısı 13 Kasım tarihinde başlayacak olan U18 Ligi için hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor. Gençlerin kıyasıya mücadele ettiği altyapıda tek hedef şampiyonluk.

Altyapıda bu yıl 70'i aşan sayıda gence ev sahipliği yapan Şanlıurfaspor'da U18 Ligi öncesi hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. 13 Kasım tarihinde start verilecek karşılaşmalar için hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Şanlıurfaspor'da haftanın 6 günü süren idmanlar alanında uzman eğitmenler tarafından gerçekleştiriliyor. Gençlerin yeteneklerini keşfedebilmesi ve futbola olan ilginin artması için düzenlenen eğitimlere gençler yoğun ilgi gösterirken, Sarı Yeşilli ekip bu yıl 3 ayrı yaş grubunda mücadele edecek.

YÜKSELİR: U18'DE DE ŞAMPİYONLUĞU HEDEFLİYORUZ

18, 16 ve 14 yaş kategorilerinde müsabakalar gerçekleştirilecek sezon öncesi bir değerlendirme yapan Altyapılardan Sorumlu Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Yükselir, amaçlarının Şanlıurfa'yı futbolda en iyi derecede temsil etmek olduğunu söyledi. Şanlıurfalı gençlere imkan sağlandığı takdirde neler başarabileceklerine inandıklarını belirten Yükselir, "13 Kasım tarihinde karşılaşmalarımız başlıyor. Özellikle bir buçuk yıl aradan sonra ilk defa ligler start alıyor. Şanlıurfaspor'muzda da haftanın 6 günü idmanlar sürüyor. Şanlıurfaspor'umuz 18-16 ve 14 yaş gruplarında 3 ayrı kategoride mücadele edecek. Hocalarımız gençlerimizle yakından ilgileniyor. Grubun en iddialı takımı Şanlıurfaspor'umuzdur" diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195