Title of a News Article

Urfaspor'un kamp programı belli oldu

.

Urfaspor'un kamp programı belli oldu
banner206
 Şanlıurfaspor’un devre arası yapacağı kamp programı netleşti. İkinci devreye Play-Off hedefiyle başlayacak olan Sarı-Yeşilliler, hazırlıklarını Antalya’da yapacak.

 

ABDÜSELAM YAVUZ

PTT 1. Lig’i 17 puanla 16. Sırada tamamlayan Şanlıurfaspor, tamamen ikinci yarıya odaklandı. Bazı futbolcularla yollarını ayıracak olan ve en az 8 takviye yapmayı planlayan Sarı-Yeşilliler, ikinci yarıya iddialı bir şekilde hazırlanacak. Şanlıurfaspor, Teknik Direktör Tugay Kerimoğlu yönetiminde devre arası kampını Antalya’nın Serik İlçesine bağlı Belek Mahallesi’nde sürdürecek.

 

1 Ocak’ta başlıyor

İkinci devreye iddialı bir başlangıç yapmayı hedefleyen Şanlıurfaspor, ikinci yarı hazırlıklarına 1 Ocak’ta Antalya’da start verecek. 8 Ocak’ta kamp çalışmalarını tamamlayacak olan Sarı-Yeşilliler, 9 Ocak’ta Şanlıurfa’da bir araya gelerek Ziraat Türkiye Kupası’nda oynayacağı Amedspor maçına hazırlanacak.

 

Süt: İkinci yarıya güçlü bir kadro ile başlayacağız

Şanlıurfaspor İcra Kurulu Başkanı Kemal Süt, Urfastar’a yaptığı açıklamada, bir hafta sürecek kamp dönemini iyi bir şekilde tamamlamak istediklerini söyledi. Teknik Direktör Tugay Kerimoğlu’nun raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüreceklerini vurgulayan Süt, “Bazı futbolcularla yollarımızı ayıracağız, yapacağımız takviyelerle güçlü bir takım oluşturmayı amaçlıyoruz. İkinci yarıda ilk 6 için mücadele eden bir takım sahada görebilmek için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. İnşallah taraftarlarımızı ikinci devrede iyi performans gösteren bir takım izleteceğiz” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2015, 08:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195