Title of a News Article

Urfaspor yeni hocasını buldu

.

Urfaspor yeni hocasını buldu
banner206

 Şanlıurfaspor, geçtiğimiz sezon 2. Lig'de Ankaragücü'nü Şampiyon yapan Teknik Direktör İsmet Taşdemir ile anlaşmaya vardı.
Urfaspor Fahri Başkanı, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin görüştüğü genç Teknik adam, önümüzdeki günlerde Şanlıurfa'ya gelerek resmi sözleşmeyi imzalayacak. 

Pazar günü yapılacak ola  olağan üstü kongre öncesi ilk olarak teknik direktör ile anlaşma sağlanması spor kamuyu tarafından olumlu karşılandı



Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2017, 23:11
YORUM EKLE
YORUMLAR
asabi
asabi - 7 yıl Önce

Haberci arkadaş bizi kafaliyormusun.insanlarla dalgami geçiyorsunuz.kongre var yeni başkan seçilecek ne anlaşması bu.yeni başkan kimi secerse o gelir.secim öncesi bu ne acele.secim yatirimi değilde ne bu.bu başkan degilmi yönetimi kuran kendinide fahri baskan yapan.ne hizmet verdiki fahri baskan oldu.haberci arkadaş yorma kendini biz kimin ne olduğunu biliriz.bu fahri başkanin doneminde takim ligden dusmedimi.ayiptir haberciligide bozmayin 3 kuruşa haber yaptırmayin.
Habercilik önemli bir meslektir kimsenin maşası olmayın. Bu yazdıklarımı ister yayınlayın ister yayinlamayin siz bilirsiniz.bu yazdıklarım Urfa'nın%80 ninin düşüncesi sizde biliyorsunuz.
Vesselam

SIRADAKİ HABER

banner195