Title of a News Article

Urfaspor Yönetimi’nin ilk işi bu olacak!

Urfaspor Yönetimi’nin ilk işi bu olacak!
banner206

İş Adamı Emin Yetim başkanlığındaki Şanlıurfaspor’un yeni yönetiminin ilk işi, transfer tahtasını açmak olacak.

Geçen sezon maddi sıkıntıdan dolayı lige eksi puanlarla transfer edemeyen başlayan Şanlıurfaspor, matematiksel olarak ligde küme düşmüştü. Ancak daha sonradan ortaya çıkan korona virüs salgınından dolayı Türkiye Futbol Federasyonu, liglerden düşmeyi iptal edince Urfaspor 2. Lig’de kalmıştı. Bu gelişmenin ardından Şanlıurfaspor’un yeni sezonda yeniden eski günlerine dönmek için çalışma başlatıldı.

Bu kapsamda Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün devreye girmesi ile eski yerli ve yabancı oyuncuların ödenmesi için bir bütçe oluşturuldu. Böylece alacağında indirime giden oyuncuların ödemeleri yapılmaya başlandı.

Transfer Tahtası açılıyor

Şanlıurfaspor’da iki defa ertelenen olağanüstü kongrede ateşten gömlek giyerek, yeniden kulüp başkanlığına seçilen İş Adamı Emin Yetim, Sarı-Yeşilli ekibin transfer tahtasını açarak, yeni transferler için düğmeye basacak. Yabancı oyuncuların alacaklarını tamamen çözüme kavuşturan Emin Yetim başkanlığındaki Urfaspor Yönetiminin, şuanda yerli oyuncuların alacağını çözebilmek için çaba harcıyor. Yerli oyuncuların alacaklarının ödenmesinde de büyük aşama kaydeden yönetim, 2-3 futbolcunun ödeme sorununu da çözmesi durumunda transfer tahtası açılacak ve yeni sezon için transfer yapılabilecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195