Title of a News Article

Urfaspor 'Zurnanın Zırt' dediği yerde!

Urfaspor 'Zurnanın Zırt' dediği yerde!
banner206

Şanlıurfaspor’da beklenen gün geldi çattı. Tahkim Kurulu, Sarı-Yeşillilerin itirazını yarın değerlendirecek. Tahkim Kurulu’ndan olumlu bir karar çıkmazsa Sarı-Yeşillilere bir sezonluk transfer yasağı gelecek.

Uğur BUDAK

Şanlıurfaspor’un 2 yıl önce sözleşmesini tek taraflı feshederek Boluspor’dan ayrılan Hakan Arslan’ı kadrosuna katması büyük kriz yaşatmıştı. Boluspor, hem Hakan Arslan’ı hem de Urfaspor’u TFF’ye şikâyet etmişti. TFF, Hakan Arslan’a 6 ay futboldan men cezası verirken, Urfaspor’a giden oyuncu için 1 yıl transfer yasağı vermişti. Bu gelişmelerin ardından Şanlıurfaspor ile Boluspor Kulüpleri Hakan Arslan olayını tatıya bağlarken, TFF’den  beklenen haber gelmedi. Tahkim Kurulu, geçen hafta Boluspor’un ‘Davamızdan vazgeçtik’ başvurusunu reddetmiş ve ardından Şanlıurfaspor’a yeniden transfer yasağı geleceği konuşulmaya başlanmıştı.

TFF Başkanı ile görüştüler

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı İsmail Bağıban ve Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu üyeleri, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile görüştü. Sarı-Yeşilli yöneticiler, konuyu Demirören’e anlatarak bu konuda destek beklediklerini iletti.

Bu arada Tahkim Kurulu, Şanlıurfaspor Yönetiminin yaptığı itirazları yarın karara bağlayacak. Yarın yapılacak toplantıdan olumlu sonuç beklenirken, aksi bir sonucun çıkması durumunda Şanlıurfaspor’un 1 sezon transfer yasağı ile karşı karşıya kalacağı belirtiliyor.

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2016, 19:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195