Title of a News Article

Urfaspor’a resmen meydan okudu!

.

Urfaspor’a resmen meydan okudu!
banner206
TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, 10 Eylül Cumartesi günü oynanacak Şanlıurfaspor karşılaşmasında 3 puan alarak çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi.

Bozbağ, bir restoranda futbolcular, aileleri ve yöneticilerin katıldığı kahvaltıda gazetecilere yaptığı açıklamada, ligin ilk iki haftasında 4 puan toplayarak sezona iyi başlangıç yaptıklarını söyledi.

Ligin üçüncü haftasında deplasmanda Şanlıurfaspor ile karşılaşacaklarını anımsatan Bozbağ, hedeflerinin galibiyet olduğunu kaydetti.

Şanlıurfaspor'un iyi bir ekip olduğunu, kazanmak için sonuna kadar mücadele edeceklerini iyi bildiklerini ve planlarını buna göre yaptıklarını aktaran Bozbağ, “Şanlıurfaspor yeni kurulmuş bir takım ve onlar da iki haftada 4 puan aldı. Rakibimizle aynı puandayız. Zor geçecek bir maç bizi bekliyor. Puan ya da puanlar almak için Şanlıurfaya'ya gideceğiz. Oyuncularımız karşılaşmalara iyi konsantre olup iyi hazırlandığında yenemeyeceğimiz takım yok. Kurban Bayramı öncesi bütün şehri sevindirecek sonuçla oradan ayrılmak en büyük hedefimiz” şeklinde konuştu. (ajansspor)

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2016, 14:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195